free download 78 travel guides written by experts

Cel mai nou frigider de la LG a fost lansat pe apa

Ce este metalic, rece şi pluteşte pe apă? Răspunsul corect este “un frigider”. Validat de LG.

Unul dintre liderii globali în domeniul aparaturii electronice, electrocasnice şi a aparatelor de aer condiţionat, LG Electronics a prezentat europenilor într-un mod inovator, pe apă,  beneficiile noului frigider side-by-side, ecologic, cu o capacitate mare de stocare.  

Pentru a marca lansarea la nivel global, un vas de 70 de metri lungime, camuflat în forma unui frigider, a navigat pe Sena de la portul Le Havre la Paris, între 22 şi 25 iunie, cu opriri programate pe parcurs pentru încărcarea la bord a unor frigidere cu delicatese locale. În momentul ajungerii la Paris, vasul – cu o lungime cât lăţimea unui teren de fotbal – a fost aşteptat de bucătarul şef şi proprietarul renumitului restaurant L’Arpége, care a coordonat o echipă de bucătari şefi pentru pregătirea unui festin în aer liber pentru invitaţi, folosind alimentele transportate la bordul navei frigider. Alimentele proaspăt preparate au fost trimise şi unei asociaţii de caritate, La Banque Alimentaire.

Un nou frigider în timpul recesiunii globale? Este ceea ce îşi doresc întradevăr consumatorii sau ceea ce au nevoie?

“Cu siguranţă,” a afirmat Young-ha Lee, Preşedinte şi CEO al Companiei Home Applinace a LG Electronics. „Am descoperit că încetinirea ritmului de creştere a economiei globale a adus schimbări în viaţa multora dintre noi şi în modul de consum. Consumatorii preferă să facă economii prin achiziţia în cantităţi mari a produselor alimentare şi prepararea acestora acasă. Prin urmare, aceştia au nevoie de o capacitate mai mare de stocare şi de conservarea alimentelor pentru o perioadă mai mare de timp.”

Noul frigider LG dispune de o capacitate de 617 litri – aproximativ 2460 de cutii de Coca Cola (de 250 ml) – fără a ocupa mai mult spaţiu în bucătărie. Mai mult, noul frigider are un consum redus de energie datorită tehnologiei dezvoltate de LG, Compresor Liniar, ceea ce reduce consumul de energie cu până la 20% comparativ cu alte modele existente pe piaţă, fiind astfel inclus în clasa energetică A+.

LG a luat în considerare cele mai mici detalii pentru a realiza un eveniment cu un impact redus asupra mediului înconjurător.

“Vasele maritime au un impact mult mai redus asupra mediului comparativ cu avioanele sau camioanele în transportul unor încărcături mari,” a afirmat dl. Lee. “Am dorit să prezentăm noul frigider într-un mod diferit, cu cele mai mici efecte asupra stratului de ozon. Suntem încrezători că publicul acestui tip de produs va aprecia cu siguranţă ceea ce am făcut.”

Noul frigider LG side-by-side va fi disponibil începând cu luna iulie 2009, pe pieţele din Europa, inclusiv Franţa, Spania,  Italia, Suedia, Grecia, Ungaria şi Marea britanie. Până la sfârşitul anului în curs, frigiderul va fi lansat şi pe pieţele din ţările CIS, Orientul Mijlociu şi Asia.

Bucuresti, 26.06.2009

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *