free download 78 travel guides written by experts

Cel mai nou Flanco World se deschide la Resita

printr-o investitie de  1 milion euro
 
Prin deschiderea noului magazin în Resita, reteaua Flanco World ajunge la un număr total de 20 de unităti operate la nivel national  

Flamingo International, unul dintre cei mai importanti retaileri de produse electronice, electrocasnice si IT&C din România deschide mâine, 8 aprilie 2008, cea mai nouă unitate Flanco World, în orasul Resita.  
 

  Noul magazin Flanco World ocupă o suprafată totală de vânzare de 1000 mp, implicând o investitie de 1 milion euro din partea retailer-ului.
 
“Anul trecut ne-am concentrat asupra deschiderii de noi unităti Flanco World în special în ce-a de-a doua jumătate, însă anul acesta avem avantajul unui start mai rapid, ceea ce ne va permite să optimizăm procesul de extindere si consolidare a retelei, iar noile unităti pot genera rezultate semnificative în termeni de vânzări încă de la finalul lui 2008. Anul acesta, strategia de extindere a retelei Flanco World va fi la fel de agresivă ca anul trecut, constând în extinderea suprafetei totale de vânzări cu peste 15.000 de mp”, declară Jiri Rizek, CEO Flamingo International.
 
Flamingo International îsi propune să detină o suprafată totală de vânzare de 70.000 de mp la finalul lui 2008, comparativ cu  54.000 de mp la finalul lui 2007, investitiile în extinderea retelei de magazine cu suprafată mare de vânzare fiind estimate la 16 milioane de euro până la finalul acestui an.

Bucuresti, 07.04.2008

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *