free download 78 travel guides written by experts

Cel mai norocos vot al romanilor in zi de alegeri merge catre SuperBingo Metropolis

SuperBingo Metropolis, a noua oară lider de audienţă

SuperBingo Metropolis a strâns din nou telespectatorii pe Antena 1 pentru a le împărţi premii, aşa cum i-a obişnuit de nouă ediţii deja. Ţociu şi Palade au dat 7, 077 de premii numai duminică seara, 22 noiembrie. A fost cel mai mare număr de câştigători de până acum dintr-o singură ediţie, iar valoarea câştigurilor a însumat 2.252.850 de RON.

La SuperBingo Metropolis a fost seara filmului indian. Ţociu şi Palade şi-au asumat rolurile lui Raj si Capur şi au oferit telespectatorilor filmul “O ţară şi doi grădinari“. În rolurile grădinarilor au fost interpretaţi Traian Băsescu şi Mircea Geoană, adică cei doi candidaţi care au mai ramas în cursa pentru postul de preşedinte al României.

Astfel, Raj şi Capur, alături de Raluca Lăzăruţ şi Escu au fost din nou prefertii telespectatorilor. Antena 1 s-a clasat pe locul 1 în intervalul 22.03-01.10, cu un rating de 5%, 16.9% share şi 334 000 de telespectatori. Pe locul 2 s-a clasat Realitatea TV cu 3,2% rating, 10,9 % share şi 217.000 de telespectatori. Pe locul 3 s-a situat Antena 3 cu 2,9% rating, 9,8 % share şi 194.000 de telespectatori. Iar locul 4 a fost ocupat de PRO TV cu 2.8% rating, 9.7% share şi 191.000 de telespectatori. Datele au fost furnizate de GFK România şi sunt valabile pentru target ul 15-54 urban.

La ora 22.28 la Antena 1, 871.000 de telespectatori au urmărit Super Bingo Metropolis, postul de televiziune având un rating de 7,5 % şi 16,4% share (Target ALL Urban).

Buna dispoziţie a continuat cu împărţirea premiilor în toate colţurile ţării. Nouă premii telefonice s-au îndreptat spre Transilvania şi Banat. Doamna Fănuţă Gherasim din Braşov este o pensionară care a făcut recent două alegeri inspirate: s-a uitat la Observatorul de vineri de la ora 19 şi a jucat la SuperBingo Metropolis. Combinaţia s-a dovedit a fi extrem de profitabilă, din moment ce a câştigat 100.000 de lei la concursul telefonic.

Tot în seara de 22 noiembrie, telespectatorii au avut ocazia de a cunoaşte cel mai zurliu dintre participanţi. Dl Mihai Zurliu din Mehedinţi s-a prezentat să îşi ridice premiul de 100.000 de lei, bani care îi vor prinde bine pentru a grăbi pregătirile pentru nunta lui Zurliu Jr.

900.000 de lei au ajuns în buzunarele doamnei Simona Szabo, din Alba-Iulia. Este pentru a doua oară când un premiu de 900.000 de lei ajunge la Alba-Iulia, dar doamnei Szabo nu i-a venit să creadă că a câştigat cu adevărat până când nu s-a văzut cu banii în mână.

După doar nouă ediţii de SuperBingo Metropolis, 51.062 de persoane au câştigat premii în valoare totală de 4.636.565 de euro. Telespectatorii au avut parte de emoţii în seara de duminică, 22 noiembrie, pentru că Ţociu şi Palade au fost la doar un pas de a acorda Premiul cel Mare. După 39 de numere extrase, cineva mai avea nevoie doar de un număr ca să realizeze Bingo, dar, din păcate, nu a fost să fie. Premiul de Linie Acumulată de 5,3 de miliarde de lei încă îşi mai aşteaptă câştigătorul. Sunt şanse mari ca dumincă, 29 noiembrie, să fie chiar ziua în care Marele Premiu să ajungă la un telespectator super norocos.

Ediţia din 22 noiembrie în cifre:
– Premii totale : 2.252.850 lei
– 7077 de câştigători
– Premii în valoare de 4.636.565 de euro, de-a lungul celor nouă ediţii Super Bingo Metropolis
– 51.062 de câştigători în urma celor nouă ediţii

Ţociu şi Palade revin pe micile ecrane la Antena 1 cu un show extraordinar. Cei doi vor avea la dispoziţie zeci de mii de euro sub formă de premii în cadrul jocurilor interactive cu cei de acasă. Telespectatorii Antena 1 pot participa la acest concurs foarte simplu : după ce vor cumpăra trei cartoane vor primi gratuit un talon pe care îl vor completa şi depune în urna specială şi BINGO ! vor fi sunaţi ! Mister Bingo este omul cu care toţi românii vor dori să se întâlnească pe stradă, pentru că el îi va premia chiar la ei în oraş, dacă îi vor demonstra că au la ei cartoane Super Bingo Metropolis. Iar bucureştenii vor avea şansa să se întâlnească chiar la ei acasă cu Mister Bingo, chiar în timpul emisiunii. Aşadar, bucureştenii trebuie să fie atenţi! Dacă în timp ce se vor uita la Antena 1, va bate cineva la uşa lor, este obligatoriu să aibă la îndemână cartoanele de joc şi astfel vor câştiga garantat premii!

Tot cu o miză ce presupune foarte mulţi bani, show-ul de duminică seară de la Antena 1 va include şi partida de Bingo. De această dată, Ţociu şi Palade vor face echipă cu Raluca Lăzăruţ şi Escu. Telespectatorii se vor lupta pentru câştigarea premiului de linie şi a premiului de bingo, iar valoarea acestor premii va depăşi câteva zeci de mii de euro. Câte zeci, românii vor afla răspunsul duminică.

Dar să nu uităm de distracţie ! Dacă este vorba despre Ţociu şi Palade este clar că telespectatorii nu se pot gândi la o emisiune cu anchete, reportaje sau documentare, ci la distracţie la maxim. Fete frumoase, invitaţi surpriză, o trupă de acompaniament şi o trupă de dansatori vor fi alături de Ţociu, Palade, Raluca Lăzăruţ şi Escu şi vor aduce Spectacolul în casele românilor.

Bucuresti, 23.11.2009

{mosloadposition user9}

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *