free download 78 travel guides written by experts

Cel mai mare portal din Orientul Mijlociu foloseste AXIGEN

AXIGEN, soluţia de mesagerie electronică produsă de Gecad Technologies, gestionează începând de astăzi, traficul de email derulat de peste 4 milioane de utilizatori înregistraţi pe cel mai mare portal din Orientul Mijlociu, Maktoob.com.

“AXIGEN dovedeşte înca o dată că tehnologia românească este apreciată la nivel internaţional, indiferent de geografie şi de cultura ţărilor în care este comercializată. Suntem convinşi că acesta este doar începutul unei serii lungi de succese pe care tehnologia noastră le va înregistra”, spune Oana Bornaz, CEO la AXIGEN/Gecad Technologies.
Cu sediul în Amman, Iordania, Maktoob.com este cel mai important serviciu online în limbile arabă şi engleză destinat cu precădere utilizatorilor de Internet din ţările arabe.

Alegerea AXIGEN Mail Server pentru gestionarea traficului tot mai mare de emailuri dar şi a bazei de date cu toate conturile utilizatorilor portalului Maktoob.com a fost facută după o analiză complexă în care au fost luate în calcul soluţii precum CommuniGate Pro, Mirapoint şi SurgeMail.

“CommuniGate Pro şi AXIGEN au fost pe picior de egalitate în privinta performanţelor şi scalabilităţii dar, în final, am ales AXIGEN deoarece costul total pentru deţinerea, utilizarea şi mentenanţa acestuia este mult mai avantajos pentru noi. În plus, AXIGEN este foarte stabil şi rapid iar opţiunile de licenţiere s-au potrivit perfect cerinţelor Maktoob, ca furnizor de servicii de email cu acces online pentru peste 4 milioane de utilizatori”, declara Hussam Khoury, cofondator şi preşedinte al Maktoob.com.

Aflat acum la versiunea 5.0, AXIGEN Mail Server funcţioneaza pe cele mai importante distribuţii Linux, BSD şi Solaris, cât şi pe arhitecturile PowerPC şi SPARC. AXIGEN are semnate, de asemenea, parteneriate tehnologice cu câţiva jucători de talie mondială printre care Sun Microsystems, RedHat, IBM şi Avira. AXIGEN a câştigat recent premiul de excelenţa ServerWatch la categoria “Server de comunicaţii”, învingând tehnologii de renume mondial precum Zimbra, CommuniGate, Merak şi Lotus

Bucuresti, 29.10.2007

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *