free download 78 travel guides written by experts

Cel mai mare eveniment TEDx din estul Europei are loc la București

Un arhitect care propune un mod nou de a integra deșeurile în dezvoltarea orașelor, un antropolog care face parte din fenomenul ultras și o cercetătoare care analizează viitorul relațiilor sexuale sunt primele trei propuneri pe scena TEDxBucharest pentru participanții la evenimentul UNCOMMON SENSE.

1.400 de participanți, 16 momente marca TEDx de la personalități excepționale din țară și din străinătate, un mod neconvențional de a utiliza Sala Polivalentă din București și o temă care celebrează abordările neobișnuite ale celor care vor să transforme sau să ne arate cum evoluează lumea. Acestea sunt propunerile celei de-a 9 ediții TEDxBucharest, sub tema UNCOMMON SENSE.

Pe 22 noiembrie, la Sala Polivalentă din București, fanii discursurilor marca TED vor lua parte la cel mai mare eveniment TEDx (evenimentul organizat sub licență independentă TED) din estul Europei. Cele 16 momente de pe scenă vor aduce în fața participanților oameni de succes din România și din străinătate care au ales abordări neconvenționale pentru realizări de excepție în domeniul tehnologiei, educației, designului, științelor umane sau artelor.

TEDxBucharest - UNCOMMON SENSE 2017

Andrei Dinu, organizatorul evenimentului: „Echipa TEDxBucharest are ambiția, motivația și entuziasmul necesare pentru a ridica în fiecare an standardele evenimentelor pe care le organizăm. Tema de anul acesta, UNCOMMON SENSE, este o celebrare a neconvenționalului ca forță creatoare dar și a dorinței noastre, a tuturor voluntarilor care ne implicăm în acest proiect, de a oferi celor prezenți o experiență specială, memorabilă și inspirațională”.

Vor fi prezenți pe scenă:
· Marco Poletto a fost Profesor la Institutul pentru Arhitectură Avansată din Catalonia, Coordonator Șef al departmentului de Cercetare de la Cornell University and Research Cluster și conduce în prezent studioul de arhitectură ecoLogicStudio și a prezentat proiectul Bio.Tech Hut la Expoziția Mondială din 2017 de la Astana. Marco aduce o perspectivă demnă de UNCOMMON SENSE în cee ace privește felul în care privim și putem să exploatăm deșeurile în orașele biosustenabile ale viitorului.
· Dinu Guțu, antropolog și observator al fenomenului ultras din România, aduce o perspectivă inedită, din interior, echilibrată și analizată sociologic, asupra dinamicii unei categorii de suporteri ai fotbalului.
· Bryony Cole este fondatoarea companiei The Future of Sex și explorează impactul tehnologiei asupra relațiilor intime. Prezentarea ei ne propune o privire în profunzime asupra felului neașteptat în care revoluția tehnologică va schimba una dintre cele mai fundamentale interacțiuni biologice între oameni.

Treisprezece alți participanți care vor fi prezenți pe scena TEDxBucharest de la Sala Polivalentă pe 22 noiembrie vor fi anunțați în perioada următoare.

Audiență record la a 9-a ediție TEDxBucharest

1.400 de participanți sunt așteptați la principalul eveniment TEDxBucharest al anului. Organizatorii își propun să fie promotorii cele mai mari întâlniri de acest gen din estul Europei și să poziționeze astfel Bucureștiul ca unul dintre cele mai importante orașe din regiune în ceea ce privește evenimentele inspiraționale și oportunitățile de networking de foarte bună calitate.

Evenimentul a reușit întotdeauna să atragă persoane active care performează în companii comerciale, antreprenori, reprezentanți ai mediului academic, membrii ai ONG-urilor și din societatea civilă, personalități din viața publică sau persoane active, dornice de transformare și care contribuie la dezvoltarea comunității.

Începând cu 2014, biletele la toate evenimentele principale organizate de TEDxBucharest au fost epuizate. Pe scenă au urcat designeri care au lucrat pentru cele mai titrate companii din lume, sportivi, antreprenori, inovatori în diferite domenii și lideri în domeniul educației. Privind in retrospectiva, succesul conferințelor TEDxBucharest este recunoscut și la nivel internațional, menționând momentele speciale precum cel al lui Cosmin Cioca, cu peste 320.000 vizualizări pe YouTube, Toto Eremia a.k.a. Deliric 1, cu peste 150.000 de vizualizări pe YouTube, al Karinei Hollekim și cel al Oanei Pellea, care a avut unul dintre cele mai emoționante și mai apreciate speech-uri dintre toate edițiile TEDxBucharest organizate până în prezent.

Cele mai noi știri despre eveniment, mai multe detalii și bilete sunt disponibile pe https://www.tedxbucharest.ro/.

Evenimentul TEDxBucharest din acest an este sustinut de NN România.

#UNCOMMONSENSE
#TEDxBucharest
https://www.facebook.com/TEDxBucharest.community

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *