free download 78 travel guides written by experts

Cel mai mare concurs online pentru biciclisti organizat de VELOTECA

INCALECA PE-O SA SI SPUNE-NE POVESTEA TA!

Nu toti au curajul, confortul sau timpul sa iasa acum cu bicicleta la o tura… dar nimic nu te impiedica sa pedalezi in vis sau in spatiul virtual, daca iti iei avant!

Provocarea consta in redactarea unei povestiri de minim o pagina A4, avand subiect bicicleta. Temele sunt libere: cicloturism, plimbari, concursuri, fantezii … chiar si povestiri SF!

Demonstreaza celor care vor citi ‘capodopera’ ta ca bicicleta iti ofera momente de neuitat! Fa-i si pe altii sa creada in puterea bicicletei de a schimba viata omului… Re-aseaza bicicleta pe drumul catre succes… Da frau liber imaginatiei, fa si un brainstorming daca te ajuta, ataseaza maxim 4 fotografii (nu este obligatoriu…), redacteaza coerent istorioara, afiseaz-o pe Internet (pe situl sau blogul tau preferat) si poti castiga o bicicleta de foarte buna calitate!

Noi ne propunem sa demonstram prin acest concurs, cu ajutorul vostru, ca pedalatul nu este numai util si placut, ci poate face un om chiar fericit, oferindu-i o experienta personala de neuitat, o sansa de a transmite si altor romani indemnul de a se (re-)imprieteni cu cea mai eficienta si inteligenta forma de deplasare inventata vreodata.

Tu povesteşte, Veloteca te rasplateste!

Cele patru premii de care se vor bucura castigatorii Veloteca sunt: 1 bicicleta de munte pentru barbati Ideal Pro Rider, 1 bicicleta de munte pentru femei Merida Juliet 40V, 1 bicicleta de oras Leader Fixie si o bicicleta pentru copii Point Racer!

Scrie o poveste despre bicicleta ta favorita si o publici pe situl sau blogul tau preferat (cu conditia sa fie partener media in concurs) la categoria la care vrei sa participi!
– CE AI FACE TU CU O BICICLETA DACA AR FI A TA????
– CE AMINTIRE MEMORABILA AI TU DESPRE BICICLETA TA?
– CARE ESTE CALATORIA VIETII TALE PE O BICICLETA, PE CARE AI FACUT-O SAU AI VREA SA O FACI?

… si multe alte idei pot genera intrarea ta in cel mai mare concurs virtual cu si despre biciclete!

Da o sansa talentului tau ascuns de povestitor, sau de vizionar, ajuta-ne sa facem din bicicleta o eroina plina de farmec, de aventura sau de inteligenta… Concursul este deschis si copiilor, asa ca poti sa iti antrenezi toata familia sa scrie o compunere, o nuvela, o poezie sau chiar un roman, intrand in concurs fiecare pe cont propriu!!!

ATENTIE: Concursul se va desfasura in perioada 1 Februarie 2011 – 30 Aprilie 2011, premiile vor fi acordate castigatorilor cu ocazia MARATONULUI “Prima Evadare”, pe 8 Mai 2011.

Materialele concurentilor vor fi publicate pe site-ul partenerului catre care au fost trimise si pe blogul Veloteca. Povestirile pot face referiri la marca de bicicleta daca aceasta se afla in portofoliul Veloteca, in caz contrar nu vor putea contine referiri la marca.

Prezentarea detaliata a premiilor pe care le-am ales:
1. Cea mai buna poveste scrisa de un baiat: Bicicleta Ideal Pro Rider (//www.veloteca.ro/biciclete/biciclete-ideal/bicicleta-de-munte-ideal-pro-rider-2010.html)
2. Cea mai buna poveste scrisa de o fata: Bicicleta Merida Juliet 40V (//www.veloteca.ro/biciclete/biciclete-merida/bicicleta-de-dama-merida-juliet-40v.html)
3. Cea mai buna poveste despre o bicicleta de oras: Bicicleta Leader Fixie (//www.veloteca.ro/biciclete/biciclete-leader/bicicleta-de-oras-leader-fixed-speed.html)
4. Cea mai buna poveste despre copii si biciclete: Bicicleta Point Racer (//www.veloteca.ro/biciclete-pentru-copii/bicicleta-pentru-copii-point-racer.html)
5. Mentiuni: cate 2 vouchere a cate 200 lei pentru fiecare categorie, total 8 vouchere care pot fi folosite pentru achizitionarea de accesorii sau biciclete din magazinul Veloteca.

Valoarea totala a premiilor: 6000 lei!!!

Parteneri si juriu
1. Ovidiu Simen – ciclism.ro
2. Oana Deliu – velobello
3. Dragos Mitroi – freerider.ro
4. George Hari Popescu – bicla.ro
5. Laura Pascu – feminis.ro
6. Vlad Dulea – biciclete.net
7. Daniel Sardan – Prima Evadare
8. Daniel Ruse – radio Romania Actualitati
9. Traian Goga – MBike

Castigatorii concursului vor fi alesi fara interventia Veloteca. Juriul va acorda note de la 1 la 10 pentru toate povestirile si media cea mai mare va castiga. In cazul in care vor exista mai multi concurenti cu aceeasi medie la o categorie, juriul va acorda note suplimentare, pana la departajarea concurentilor. Nu se vor alege castigatori prin tragere la sorti. Acest concurs NU este o tombola.

Citeste cu atentie “termenii si conditiile” cu care trebuie sa fii de acord daca ne trimiti un material.

Veloteca va ureaza “Succes”!

Bucuresti, 08.02.2011

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *