free download 78 travel guides written by experts

Cel mai frumos basm al timpurilor noastre isi va afla curand deznodamantul

Povestea în care nimic nu e ceea ce pare îşi va afla în curând dezondământul. Narcisa –Iubiri nelegiuite, cel de-al treilea sezon al celui mai urmărit serial românesc, Narcisa Sălbatică, se apropie de final.

Destinele eroilor din Narcisa- Iubiri nelegiuite se vor împlini curând. Cel mai frumos basm al timpurilor noastre se apropie cu paşi repezi de final. Telespectatorii vor afla cum se vor sfârşi poveştile personajelor lor îndrăgite, rămânând aproape de Antena 1.

Narcisa Sălbatică şi-a ţinut vreme de două sezoane telespectatorii cu sufletul la gură, devenind în scurt timp cel mai urmărit serial românesc. Narcisa Sălbatică a revenit în această toamnă la Antena 1 sub denumirea Narcisa –Iubiri Nelegiuite, continuând povestea Narcisei şi a lui Tudor, dar aducând personaje şi poveşti noi.

Cu o intrigă şi personaje spectaculoase, ce a reunit nume importante precum Draga Olteanu Matei, Magda Catone, Gabriel Duţu, Andrei Aradits, Serban Ionescu sau Ion Haiduc Alina Puscas sau Vladimir Draghia, şi mai apoi Denis Ştefan, Adriana Trandafir, Ioana Picoş, Andrei Roşu, Narcisa Sălbatica le-a indus telespectatorilor săi plăcerea de a descoperi adevaratele valori umane, dragostea sinceră, dar şi tensiunea unor relatii imposibile.

Telenovela al carei scenariu a fost coordonat de celebrul actor si scenarist argentinian, Gabriel Corrado, a adus in fata publicului o imagine a vietii reale, a carei magie vine chiar din spectaculoasa forţă a destinului, care şi-a pus indata amprenta pe vietile protagonistilor, facandu-i martori la intamplari incredibile, transformari si rasturnari impresionante de situatie.

Bucuresti, 19.10.2011

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *