free download 78 travel guides written by experts

Cel mai exclusivist model BMW Motorrad din toate timpurile: BMW HP4 RACE

Prototipul cu cadru integral din fibră de carbon şi jante din fibră de carbon va fi prezentat la EICMA în Milano. Producţia de serie va începe în 2017.

Bucureşti/Milano. În cadrul EICMA 2016, BMW Motorrad face avanpremiera celui mai exclusivist model din istoria mărcii: BMW HP4 RACE.

Nu există informaţii complete cu privire la gradul de asemănare dintre prototip şi modelul de serie, respectiv în ce procent elementele de pe prototip se vor găsi în aceeaşi formă pe modelul standard. Singura informaţie oficială a fost confirmată de Stephan Schaller, Preşedintele BMW Motorrad, cu privire la cadrul motocicletei şi jantele acesteia: “Modelul HP4 RACE va beneficia de cadrul din fibră de carbon, precum şi jantele din fibră de carbon prezentate pe prototip. Mai multe detalii despre acest model vor fi disponibile în primăvara anului 2017.”

Un alt lucru cert este reprezentat de asamblarea manuală a modelului BMW HP4 RACE, într-o serie limitată, ce va fi livrată către clienţi în a doua jumătate a anului 2017.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *