Find your $100k business idea in 10 days and get the first clients fast

Cel mai aprig duel s-a dat sambata, la Ferma Vedetelor

O demonstrație de forță, concentrare și o lecție de autodeterminare, așa se poate caracteriza în câteva cuvinte duelul dintre Ionuț Iftimoaie și Dima Trofim, doi concurenți puternici a căror contribuție în Ferma Vedetelor a dus la schimbări majore.

Ferma Vedetelor a fost urmărită în intervalul de difuzare 22:10 – 00:18 de peste 1.1 milioane de români. În minutul de aur, de la 23:43, aproximativ 1.3 milioane de persoane priveau peripețiile fermierilor. La nivelul publicului comercial, cu vârsta cuprinsă între 18 și 49 de ani, PRO TV a fost lider de audiență obținând 7.3 puncte de rating și 20.8 share, în timp ce televiziunea situată pe locul doi a obținut 6.1 puncte de rating și 17.6% share.

Inspecția lui nea Rață l-a găsit pe Dan în pat, citind, în timp ce ceilalți concurenți erau la masa din bucătărie. Augustin l-a însoțit și i-a explicat ce sarcini au reușit să realizeze până în acel moment. Nea Rață, om generos, i-a spus: „Vă mai las până luni! Eu mi-am pus mare bază în tine, să știi!”, iar Augustin i-a promis că vor încerca. Pentru acest lucru nea Rață a hotărât sa le răsplătească munca, totuși, cu 10 arginți.

Iulia Vântur a venit cu daruri pentru fermierii mărinimoși și a adus filmarea de la grădiniță cu copiii cărora le-au făcut o bucurie prin crearea scăunelelor și a măsuțelor. Ea a mers împreună cu Cătălin Măruță pentru a le duce darurile din partea fermierilor: „Ori am îmbătrânit, ori am devenit mai sensibil, ori e stresul prea mare aici. Iar mi-a dat un pic așa o lacrimă pentru că am văzut niște copii, care se vedea pe fața lor că s-au bucurat!”, a spus Augustin.

Copilașii au făcut cunoștință cu Iulia și Cătălin și au mâncat cu poftă din cornulețele pregătite cu drag de fermieri. „Pentru mine, personal, în momentul de față sunt mult mai sensibilă. Faptul că nu am copilul lângă mine, faptul că sunt departe de casă, când văd copii, mă emoționez!”, a spus Vica printre lacrimi.

Tensiunile nu au lipsit și spiritele s-au încins între Augustin și Dan în momentul în care Augustin și-a exprimat nemulțumirile referitoare la Dima și Dan. Problema refuzului de face sarcinile date a afectat construirea băii, sarcina lor din această săptămână, astfel fiind penalizați de nea Rață, lucru care îi afectează pe toți. „Pe mine m-a deranjat atitudinea!”, a spus Augustin.

Pregătirile pentru marele duel s-au făcut la nivel psihologic. Ionuț a fost mult mai relaxat de această dată, deoarece a avut avantajul alegerii probelor: „Am ales un duel foarte greu. Sunt trei probe dificile, care vor scoate untul din noi!”.

Înainte de începerea duelului, Augustin a coborât în arenă pentru un anunț foarte important. El și-a cerut scuze celor pe care i-a supărat, apoi s-a pus în genunchi în fața Doiniței cu un buchet de flori culese din pădure și i-a spus: „Doinița Mihaela Oancea, ca și logodnică, accepți să fii soția mea? Nu mai vreau să fii logodnica mea, vreau să fii soția mea!”. El i-a făcut și un inel nou, iar răspunsul Doiniței a fost: DA! Însă, surpriză! Augustin le-a cerut de soții și pe Gina și Roxana, care au acceptat pe loc. „Ce harem frumos ai adunat tu aici!”, i-a spus Iulia.

Ionuț a intrat în hambarul duelului pe aceeași piesă pe care intră și în ring, We Will Rock You, iar Dima și-a făcut intrarea pe piesa Videli Noch. Concentrarea și cuvintele de intimidare și-au făcut loc între cei doi în ring: „Da, Dima, o să vezi! De acasă cu telecomanda în mână!”, a spus Ionuț.

La prima probă, Sparge lemne până pici, fiecare a trebuit să spargă 30 de bușteni în patru bucăți. Cel care a reușit să spargă primul toți buștenii a fost Ionuț. El a demonstrat o forță extraordinară, spărgând buturugă după buturugă cu o viteză uimitoare: „Vreau să subliniez un aspect! Într-adevăr, dragilor, ați avut dreptate! A fost totul o chestiune de noroc!”, a spus Ionuț tragându-și sufletul.

La cea de-a doua probă, Pune-ți brățara-n cui, cei doi au avut două centuri legate între ele cu funii, iar pe mână o brățară. Cel care a reușit să își tragă adversarul, astfel încât să își pună brățara în cui de cinci ori a fost Ionuț, iar Dima nu a avut nicio șansă la această probă în fața concentrării, determinării și forței lui Ionuț.

„Am văzut o altă față a lui Ionuț. În momentul în care se apropia de noi, nu că nu ne vedea, noi nici nu existam în peisaj. Pentru el exista doar Dima, acele sfori și cuiul pe care trebuia sa își prindă brățara.”, a spus Roxana.

Duelul a fost cu adevărat o demonstrație de forță pură până la ultima secundă. Cel mai dur duel care a avut loc la Ferma Vedetelor până în acest moment, în urma căruia Ionuț și-a câștigat locul în fermă. Dima a făcut față luptei și a părăsit competiția cu fruntea sus, în aplauzele colegilor săi: „Nu știu cum o să îmi revin în viața de zi cu zi, sincer! N-am fost pregătit și nici până în momentil de față nu sunt pregătit să plec. A fost frumos! Sincer!”, a spus el după duel.

În ediția de luni, de la 20:30, telespectatorii vor vedea la ce noi provocări vor face față concurenții, cum evoluează lucrurile în fermă după plecarea lui Dima, dar și pe cine a lăsat acesta în poziția de fermier al săptămânii.

Toate edițiile Ferma Vedetelor pot fi urmărite și pe voyo.ro.

Bucuresti, 26.04.2015
{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *