Find your $100k business idea in 10 days and get the first clients fast

Cel mai apreciat importator de vinuri din SUA

a ales Cramele Recaş

Începând cu luna aprilie a acestui an, Cramele Recaş, unul dintre cei mai importanţi producători din Banat, are un nou distribuitor pe piaţa din Statele Unite. Este vorba despre firma W.J. Deutsch & Sons Ltd., companie a cărei misiune este aceea de a oferi pe piaţă produse de calitate, aparţinând celor mai renumite regiuni ale lumii în ceea ce priveşte producţia de vin.

Compania Deutsch&Sons este importatorul şi distribuitorul celui mai bine vândut vin de pe piaţa din SUA – “Yellow Tail”, produs de Cassella Wines, Australia. Liantul dintre Cramele Recaş şi Cassella Wines este renumitul oenolog Hartley Smithers, care a fost prezent la crama de la Recaş anul trecut, în timpul campaniei de vinificaţie 2005, pentru a efectua analize ale culturii de viţă de vie. De asemenea, tot Hartley Smithers este creatorul vinului “Yellow Tail”.

Prima livrare a Cramelor Recaş prin intermediul W.J. Deutsch & Sons Ltd a avut loc pe data de 10 aprilie 2006, cu produse din gama V-drinks.

Vinul produs de Cramele Recaş va fi distribuit prin intermediul noului distribuitor în şapte state din Statele Unite: Carolina de Sud, Carolina de Nord, Delaware, Florida, Georgia, Maryland şi New York.

În fiecare dintre statele menţionate, W.J. Deutsch & Sons Ltd. deţine magazinele proprii, în care sunt prezente peste 9000 de vinuri de pe întreg mapamondul, numărul acestora variind între 4 şi 12 magazine, în funcţie de stat.

“O astfel de reuşită reprezintă un motiv de bucurie pentru noi, atât datorită realizării unui contract extern de asemenea dimensiune, considerăm noi apreciat de către orice producător european, cât şi datorită faptului că, deşi mai puţin cunoscut, vinul Fetească Regală de Recaş începe să fie tot mai solicitat şi mai apreciat de către clienţii străini”, a declarat Doamna Elvira Cox, Director Export Cramele Recaş.

De altfel, SUA reprezintă statul cu cel mai mare succes în ceea ce priveşte exportul Cramelor Recaş. Aceasta de datorează în primul rând dimensiunii vaste a teritoriului şi diversităţii produselor, care oferă oportunitatea de comercializare a numeroase game produse de Cramele Recaş.

Cramele Recaş intenţioneză ca până la sfârşitul anului să îşi extindă piaţa de desfacere în Polonia, Cehia, Estonia, Lituania, Franta, Grecia şi Italia, ţări cu care producătorul este deja în discuţii.

Bucuresti, 10.05.2006

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *