free download 78 travel guides written by experts

Cel de-al doilea terminal Prada by LG – o noua performanta

{mosimage}în inovaţie pe segmentul de telefonie mobilă şi design realizată de Prada şi LG

LG Electronics (LG), unul din principalii jucători globali în domeniul comunicaţiilor mobile, şi Grupul PRADA (Prada), au anunţat lansarea celui de-al doilea terminal PRADA by LG până la sfârşitul anului în curs. Noul terminal, similar ca design cu primul model lansat, ascunde un secret. Printr-o mişcare uşoară, tastatura ultra-subţire alunecă din spatele terminalului. La fel de uşor, tastatura poate fi ascunsă, oferind un stil modern terminalului şi un design deosebit.

Noul terminal Prada by LG este succesorul telefonului original Prada, care a adus pentru prima dată Prada alături de LG, una dintre companiile care a dezvoltat tehnologii inovatoare la nivel global.

Terminalul Prada a intrat în istorie drept primul telefon cu ecran complet tactil de pe piaţă. Fiind dotat cu cele mai avansate caracteristici ale telefoanelor digitale, primul terminal Prada deţine şi pionieratul în materie de design, obţinând rapid succesul, cu peste 1 milion de unităţi vândute consumatorilor orientaţi spre design.

Look-ul elegant, îmbinat cu o interfaţă digitală sofisticată, l-a tranformat imediat în cel mai atrăgător terminal. Cheia succesului a fost reprezentată de implicarea companiei Prada în procesul de cercetare şi dezvoltare a designului de conţinut şi de exterior, precum şi a accesoriilor telefonului.

Tastatura unică QWERTY disponibilă la noul terminal a fost special creată pentru a uşura utilizarea. Tastatura argintie, ecranul tactil, butoanele de apelare, oferă un look proaspăt conceptului original.
 
Alte caracteristici includ compatibilitate 3G cu apelurile video, 7.2Mbps HSDPA, browser full HTML, cameră foto de 5 megapixeli cu lentile certificate Schneider-Kreuznach şi conexiune Wi-Fi.

Cel de-al doilea terminal Prada by LG nu este doar un terminal care încântă, este un accesoriu cu un design premium care poate concura alături de cele mai performante dispozitive tehnologice.

Noul terminal Prada va fi disponibil la un preţ începând cu 600 Euro, la distribuitorii specializaţi din Italia, Anglia, Franţa, Germania, Spania şi Olanda, în ultimul trimestru din 2008.

Bucuresti, 14.10.2008

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *