free download 78 travel guides written by experts

Cel de-al doilea sezon Next Top Model by Catalin Botezatu ia startul maine seara la Antena 1

Castingul a creat isterie la nivel naţional, peste 8.000 de fete visând să ajungă următorul top model al României

Castingul pentru cel de-al doilea sezon Next Top Model by Cătălin Botezatu a creat isterie la nivel naţional. Având în faţă ascensiunea profesională a protagonistelor primului sezon, peste 8000 de tinere s-au prezentat la castingul organizat în cele şapte oraşe din ţară. Mâine seară, de la 20:20, telespectatorii Antenei 1 vor putea urmări prima ediţie a celui de-al doilea sezon Next Top Model by Cătălin Botezatu, din care nu lipsesc momentele emoţionante, intriga şi suspansul, presărate din plin de lacrimi, fie ele de bucurie sau de tristeţe.

Cel de-al doilea sezon Next Top Model by Cătălin Botezatu ia startul în forţă mâine seară, de la 20:20, la Antena 1. Experienţa frumoaselor concurente care vor să atingă culmile gloriei se anunţă mai palpitantă, mai incitantă şi mai anevoioasă ca oricând.

Cum toate protagonistele primului sezon Next Top Model by Cătălin Botezatu au mărturisit la unison că această experienţă unică le-a schimbat total viaţa, maturizându-le şi deschizându-le noi orizonturi, la care nici nu avuseseră curajul să viseze până în acel moment, castingul pentru cel de-al doilea sezon al show-ului a creat isterie la nivel naţional.

Peste 8.000 de tinere care visează să devină viitorul top model al României au venit la castingul organizat în cele şapte oraşe ale ţării. Fie că a fost vorba de capitală, sau de celelalte oraşe din ţară, Bacău, Braşov, Constanţa, Craiova, Timişoara sau Cluj, mii şi mii de tinere, care de care mai frumoase şi mai emoţionate, au luat cu asalt caravana Next Top Model by Cătălin Botezatu. Astfel, nu au lipsit momentele emoţionante, intriga şi suspansul, presărate din plin de lacrimi, fie ele de bucurie sau de tristeţe.

Misiunea juriului a fost cu atât mai dificilă cu cât există şi o responsabilitate mai mare faţă de public, care a răsplătit cu fidelitatea sa munca unei echipe extraordinare. Designerul Cătalin Botezatu a declarat: „Responsabilitatea este mai mare faţă de public, deoarece sunt aşteptări mai mari. Primul sezon a fost unul de succes, care a marcat un rating şi un share extraordinar şi a reuşit poate cel mai important lucru: să aducă într-o televiuziune public tânăr, care este foarte greu de adus!”

Glamour, provocări inedite, experienţe înfricoşătoare, călătorii exotice, adrenalină, locaţii emblematice, trăiri intense, obstacole nebănuite, eşec, resemnare şi izbândă sunt doar câteva dintre ingredientele asumate de protagonistele Next Top Model la momentul îmbarcării în cursa către celebritate.

Şi în cel de-al doilea sezon Next Top Model by Cătălin Botezatu, călătoria în tainele modellingului de elită presupune o mulţime de obstacole, multă muncă şi dăruire, sacrificii, lacrimi dar şi o răsplată generoasă, pe măsura efortului depus. Prima ediţie a celui de-al doilea sezon Next Top Model by Cătălin Botezatu, difuzată mâine seară, de la 20:20, la Antena 1 aduce în prim plan protagonistele selectate în urma rigurosului casting naţional, care vor porni într-o experienţă plină de adrenalină şi suspans, în căutarea următorului top model de succes al României.

Bucuresti, 14.09.2011

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *