free download 78 travel guides written by experts

Cel de-al doilea sezon al serialului „Kosem” incepe luni, 25 septembrie

Serialul, care o are in centrul povestii pe una dintre cele mai puternice figuri feminine ale istoriei otomane, va fi difuzat in fiecare luni si marti, de la ora 20:00; Incepand de saptamana viitoare, serialul „Patria mea esti tu” va fi difuzat de miercuri pana vineri, de la ora 20:00

Super-productia „Kosem” revine cu un nou sezon la Kanal D, incepand de luni, 25 septembrie, urmand sa fie difuzata in fiecare luni si marti, de la ora 20:00, la Kanal D. Povestea incredibila, dar adevarata a sultanei Kosem o are de aceasta data in rolul principal pe Nurgul Yesilcay, actrita care a interpretat rolul principal in „Furtuna pe Bosfor”.

Kosem, sezon 2

Scenaristii productiei au urmarit indeaproape reperele istorice, decorurile si costumele fabuloase ne conduc intr-o adevarata calatorie in timp, de un exotism aparte. Intrigile de la Palat, cruzimile inimaginabile ce decurg din lupta acerba pentru putere, dar si iubirile pasionale ii vor tine pe telespectatori cu sufletul la gura.

Kosem lupta impotriva propriul ei fiu

Odata cu acest nou sezon vine momentul in care setea de putere pare sa-i intunece sultanei si trairile firesti, materne. Aceasta va lupta cu propriul ei fiu, pe viata si pe moarte, pentru a castiga influenta totala.

Kosem a guvernat cu mana de fier Imperiul Otoman, a devenit cunoscuta drept cea mai puternica femeie din Est, punandu-si amprenta asupra mersului istoriei. A fost renumita pentru actunile ei caritabile, in acelasi timp, a fost considerata si cea mai temuta si maestra in intrigi sultana- mama din sirul femeilor care au condus Imperiul Otoman in perioada Sultanatului Femeilor (n.r. – perioada in care sultanele au exercitat o influenta decisiva asupra politicii Imperiului) .

Odata cu debutul noului sezon „Kosem”, serialul „Patria mea esti tu” va fi difuzat de miercuri pana vineri, de la ora 20:00.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *