free download 78 travel guides written by experts

Maria Constantin, Paul Ipate și Vasile Calofir sunt cei trei finaliști Ferma vedetelor

Trei luni și jumătate de muncă, de foame, de conviețuit alături de oameni necunoscuți în condiții de viață ca acum 100 de ani, fără confort, fără acces la tehnologie și fără contactul cu cei dragi vor lua sfârșit sâmbătă la 20:30, când va avea loc marea finală Ferma vedetelor.

Doar trei au reușit să ajungă până în momentul decisiv: Maria Constantin, Paul Ipate și Vasile Calofir, Lili Sandu fiind eliminată ieri seară la votul negativ. 

Ediția de ieri seară a fost lider de audiență pe toate segmentele de public, fiind urmărită de 1.6 milioane de telespectatori, la nivel național. Cel mai urmărit minut al competiției, de la 22:25, a reunit 2.2 milioane de telespectatori. La nivelul publicului comercial, cu vârsta cuprinsă între 18 și 49 de ani, Ferma vedetelor a fost lider de audiență, obținând 9.7 puncte de rating și 29.3% share, în timp ce postul de pe locul doi a înregistrat 4.5 puncte de rating și 13.6% share.

Organizarea nunții a mobilizat întreaga fermă. Totul a fost pus la punct până la ultimul detaliu. Între amenajări și decorări, fermierii au mai găsit puțin timp pentru a pune la punct ultimele strategii pentru votul decisiv.

Iulia a venit cu mireasa și alaiul ei de nuntași pentru a începe pregătirile și a pune în practică vechile tradiții românești de nuntă. În timp ce Maria cânta Ia-ți mireasă ziua bună, Lili și Sorana au machiat-o și i-au pus coronița de flori în păr: “Eu am fost extrem de emoționată, mi s-a părut că sunt mai emoționată ca mireasa!”, a declarat Elena.  Nea Rață a adus mirele, l-a bărbierit și a ținut cont de tradițiile românești. Fermierii i-au ascuns mireasa, iar Vasile a fost o dublură de excepție. Mirele a avut un șoc când l-a descoperit pe el în locul alesei inimii lui.

Veselia s-a încins în fermă după slujba religioasă plină de emoție. Microfonul a migrat pe rând de la Saveta, la Maria și chiar la Marcel, iar bucuria și dansul au cuprins întreaga fermă, oferindu-le mirilor o aminitre unică, de neuitat. Această nuntă a încununat atât eforturilor lor de-a lungul competiției, cât și faptul că au reușit să ducă la bun sfârșit misiunea principală primită la intrarea în casă de a reda strălucirea fermei în care se organizau nunți odinioară.

Alaiul de fermieri s-a mutat în arena dueliștilor pentru momentul votului decisiv mult așteptat, care a reușit să creeze atât de multe controverse în ultimele zile petrecute împreună. Emoții multe au acaparat arena când fermierii au citit scrisorile puse în capsula timpului, pe care Nea Rață a dezgropat-o împreună cu Benny. Cei patru finaliști au avut șansa de mai spune câteva cuvinte pentru a înclina balanța voturilor negative: „Acest vot nu este o poliță de plătit pentru că, la finalul acestui vot, unul dintre cei patru va trebui să plece acasă!”, a ținut Iulia să le reamintească fermierilor eliminați.

Pe rând, fermierii au pășit în arenă încărcați de emoție, pentru a pune câte o piatră cu mesaj în găletușa cu numele fermierului pe care au dorit să îl elimine. Solidaritatea între cei care au intrat de la început în fermă și pirați a împărțit majoritatea voturilor negative între Lili și Vasile.

Strunilă a fost singurul care a avut curajul să spună lucurilor pe nume, iar votul său a fost singurul acordat Mariei: „În primul rând se duce către Maria votul meu negativ, pentru că nu sunt absolut deloc de acord cu felul în care s-au comportat Maria și Marcel, de la început până la final! Întrebarea mea este: sunt Maria și Marcel niște caractere îndoielnice și niște prefăcuți?”. Reacțiile la discursul său nu au întârziat să apară: „M-a șocat cât de tranșant a fost, dar mă bucur că a fost singurul care a avut curaj să spună adevărul!” a spus Paul, iar Marcel a completat: „Și-a bătut singur cuie în talpă!”.

Decizia finală a cântărit greu pe umerii Elenei. Vasile și Lili au fost la egalitate de voturi, iar Elena a avut ultimul cuvânt de spus în alegerea celor trei finaliști. „Nu i-am făcut nicio promisiune lui Vasile, noi am promis să avem grijă unii de alții un timp scurt. Eu nu fac planuri pentru vreme îndelungată, nu fac planuri pentru finală, de aceea o să pun piatra la tine. Pentru că ai venit și mi-ai spus asta. Oricum sunt bucuroasă că te-am cunoscut! Nu mă așteptam ca o divă de L.A. spală vasele și execută tot ce îi spun în bucătărie.”, a spus Elena înainte de a pune piatra în dreptul lui Lili, trimițându-i în marea finală pe Maria, Paul și Vasile.

“Acesta nu a fost un act de lașitate și nu am vrut să influențez, dar am dat dovadă de înțelepciune când am luat această decizie. Mi-am dat seama că ar fi mai bine să mă opresc aici și să las alți oameni, care își doresc din suflet acest premiu!”, a declarat Lili.

Tensiunile din fermă nu se opresc aici, concurenții mai au încă un hop important de trecut: votul pozitiv care trimite unul dintre cei trei finaliști direct în finală. “Strategiile în momentul ăsta normal că vor fi din ce în ce mai aprige. Mircea și Marcel vor încerca din nou să mintă foarte mult în privința mea, astfel încât să voteze cu Maria sau Vasile!”, a mărturisit Paul.

Sâmbătă, de la 20:30, marea finală Ferma vedetelor se va da între cei trei finaliști: Maria, Paul și Vasile. Telespectatorii vor vedea probe dure, ce vor pune la încercare toate abilitățile fizice și psihice ale celor trei, dar și cine va fi cel ales să meargă direct în lupta finală. Care dintre cei trei va reuși să câștige marele premiu de 50.000 de euro și titlul de Fermierul anului, rămâne de văzut numai la PRO TV.

Până sâmbătă telespectatorii pot vota Cel mai harnic fermier, la numărul 1264, trimițând un SMS cu numărul aferent favoritului: 01. VASILE, 02. ANDA, 03. AMI, 04. MIRCEA, 05. DENIS, 06. SORANA, 07. MARIA, 08. LILI, 09. MARCEL, 10. OCTAVIAN, 11. ELENA, 12. SAVETA, 13. PAUL, 14. BENNY, 15. VIOREL, 16. ROXANA (tarif 0,48€ – TVA inclus).

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *