free download 78 travel guides written by experts

„Cei şase stâlpi ai încrederii în sine“ de la AMSTA Publishing

Cea mai completă lucrare despre respectul de sine. cu adevărat o lucrare clasică. (T. George Harris, fost editor al revistelor  American Health, Psychology Today şi Harvard Business Review)

În cartea „Cei şase stâlpi ai încrederii în sine“, Nathaniel Branden ne împărtăşeşte rezultatele unei cariere încununate de succes, obţinute în urma unei vieţi de practică clinică şi cercetare susţinute. În această lucrare pătrunzătoare şi stimulantă, autorul demonstrează clar importanţa respectului faţă de sine în obţinerea sănăţii psihice, în realizările personale şi stabilirea unor relaţii pozitive cu ceilalţi.

Şi totuşi, cum reuşim să avem parte de o încredere de sine autentică? Dr. Branden ne face cunoscuţi cei şase stâlpi ai respectului de sine: şase practici pe care să le aplicăm în viaţa de zi cu zi. Pentru prima dată, avem la îndemână o serie de exerciţii simple, dar eficace, care accentuează conştiinţa de sine şi eficienţa fiecăruia dintre noi. Explorând importanţa respectului în noi înşine la locul de muncă, în relaţia dintre părinţi şi copii, în educaţie, psihoterapie şi societate, dr. Branden oferă o serie de sfaturi utile şi celor responsabili de dezvoltarea respectului de sine în alţii – şi ne explică de ce este imperativă cultivarea respectului de sine pentru a supravieţui în secolul XXI.

Atotcuprinzătoare ca scop şi viziune, plină de incursiuni geniale în natura umană, Cei şase stâlpi ai încrederii în sine este lucrarea de ultimă generaţie în domeniul psihologiei respectului de sine.

„Cei şase stâlpi ai  doctorului Branden ne oferă fundaţia pentru o viaţă, pe care ne putem construi familiile, educaţia şi afacerile.“ (Denis Waitley, doctor în filosofie, autorul lucrării The Psychology of Winning)

„Nathaniel Branden va fi considerat fără îndoială unul dintre cei mai mari psihologi ai secolului.“ (Colin Wilson, autorul lucrării The Outsider)

Bucuresti, 04.11.2008

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *