Find your $100k business idea in 10 days and get the first clients fast

Cei mici explorează lumea minunată a faunei, în „Pădurarul Leo și animalele sălbatice”

Pe JimJam, zilnic, de la orele 7:25, 11:05 și 18:55, cei mici pot petrece timp învățând despre animale și natură.

Leo este un aventurier altruist cu o inimă de aur, căruia îi pasă nespus de animalele sălbatice și de locurile exotice în care locuiesc acestea. Cei mici li se pot alătura lui Leo și prietenilor săi în timp ce pleacă în aventuri interesante în întreaga lume și explorează locații exotice și învață fapte amuzante despre animale și natură.

Mereu în mișcare, mereu gata de aventură, mereu plin de compasiune față de creaturile întâlnite. Acesta este pădurarul junior Leo, care călătorește peste tot pentru a explora diversitatea găsită în natură, în tot felul de ecosisteme diferite care sunt ca niște comori descoperite în tot felul de locuri din minunata noastră planetă.

Padurarul Leo si Animalele salbatice

Cu ajutorul cățelușului lui plin de loialitate, Hero, al surorii sale Katie, și cu sprijinul pădurarului adult Rocky, pe care Leo îl consideră cel mai tare pădurar din istorie, Leo este liber să spună „da!” oricărei aventuri îi iese în cale. El are oportunitatea de a salva animale aflate în pericol, de a căuta și (evident) de a găsi animale pierdute. În același timp, o altă preocupare a băiețelului este să protejeze natura prin tot felul de activități proactive.

Leo și Katie chiar fac tot ce le stă în putință pentru a le ajuta pe animalele cu care se întâlnesc și, pe parcurs, învață foarte multe lucruri folositoare pentru viitor: despre toate creaturile întâlnite, despre ce înseamnă să muncești în echipă și ce înseamnă să ai grijă de mediul înconjurător.

Fie că e vorba de nevăstuici, hipopotami, leoparzi, papagali sau delfini, Leo și Katie sunt la fel de preocupați de bunăstarea creaturilor. Câteodată, ei pot folosi și gadgeturile pe care le au la dispoziție. Chiar și un jetpack!

„Pădurarul Leo și animalele sălbatice” este un serial animat plin de lecții, blândețe și amuzament, care poate fi urmărit zilnic, de la orele 7:25, 11:05 și 18:55.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *