metalshow

Cei mai tineri absolventi ai cursurilor ECDL

nivelul EqualSkills la Scoala Generala Aurel Vlaicu Arad

Incepand cu 1 iunie 2007, la  Scoala Generala "Aurel Vlaicu" Arad functioneaza  un Centru de testare acreditat ECDL (Permis European de Conducere a Calculatorului). 
In momentul de fata, in Romania exista numai 7 scoli generale acreditate ca Centre de Testare ECDL. Scoala Generala „Aurel Vlaicu” are mandria de a fi una dintre ele, iar in aceasta calitate ofera instruire, examinare si certificare pentru Nivelul de initiere (EqualSkills) si pentru Nivelul de baza (ECDL Complet si ECDL Start) .
Primii absolventi, cei ai  nivelului EqualSkills,  sunt 10 elevi din clasele a III-a  si a IV-a, care au parcurs modulul de instruire si au realizat lucrarile finale, fiind instruiti de prof. Tamasan Eugen, coordonator Centru ECDL. Acestora, ECDL Romania le-a emis diplomele aferente, pe care conducerea scolii le-a inmanat, impreuna cu un premiu dulce din partea Asociatiei Pro Vlaicu Arad.

Toate acestea s-au desfasurat  intr-un cadru festiv pe masura evenimentului la care, pe langa conducerea scolii, au participat in calitate de invitati dl Mandra Dan, presedintele Consiliului reprezentativ al parintilor si dl Duica Stefan, membru al Asociatiei Pro Vlaicu Arad.

Copiilor li s-a oferit prilejul de a impartasi din experienta participarii la acest curs si din emotiile examenelor.

Felicitari primei serii de detinatori ai Certificatului EqualSkills si mult succes viitorilor cursanti.

Bucuresti, 10.03.2008

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *