Find your $100k business idea in 10 days and get the first clients fast

Cei mai tari jucatori de biliard se infrunta marti si miercuri LIVE la GSPTV

GSPTV programeaza marti si miercuri primele doua etape din seria MasterTAC, disputa virtuozilor tacului din Romania.

Marti, incepand cu ora 21.00, se vor afla fata in fata, live, la GSPTV, Ovidiu Cristea si Andrei Minca.

Ovidiu este campionul national en-titre, castigator in cinci din cele sapte finale in turneele disputate in acest an. Desi Ovidiu Cristea porneste ca favorit, oponentul sau, Andrei Minca, este unul din jucatorii care au crescut mult profesional in ultima vreme, fiind capabil de o megasurpriza in disputa de marti.

Interesante sunt si profesiile celor doi: In timp ce Ovidiu Cristea este unul dintre putinii jucatori care traiesc exclusiv din billiard, Andrei este inginer inspector in cadrul Primariei Voluntari.

Al doilea meci al zilei ii va aduce fata in fata pe Babken Melkonian si Bogdan Grigorescu. Melkonian este campionului din 2010 al prestigiosului turneu “Best of the East”, un jucator polivalent, fiind detinatorul recordului romanesc al break-ului de snooker (103 puncte in 2009). Absolvent de Medicina, specializarea Stomatologie, Babken Melkonian il va intalni pe Bogdan Grigorescu, un antreprenor in industria de marochinarie, unul dintre cei mai vechi jucatori de billiard din Romania, ocupantul locului doi la Campionatul National din 1998.

Bucuresti, 11.06.2013
{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *