Find your $100k business idea in 10 days and get the first clients fast

Cei mai renumiti dealeri auto din Moldova se aliniaza la start pentru Salonul Auto Bucovina

Pentru cea de a XI-a ediţie a Salonului Auto Bucovina se vor alinia la start peste 20 dintre cele mai renumite mărci auto cu peste 50 de modele.

Manifestarea este organizată de Camera de Comerţ şi Industrie Suceava, în parteneriat cu Shopping City Suceava, în perioada 15 – 17 iunie 2012, şi va putea fi vizitată zilnic între orele 10:00 – 18:00.

Salonul Auto Bucovina este specializat în autoturisme; autoturisme de teren; microbuze, autocare; vehicule utilitare uşoare; autocamioane; biciclete, motorete, scutere, ATV-uri; motociclete; echipamente şi accesorii pentru autovehicule, echipamente şi aparatură pentru service auto, piese şi accesorii auto; Car Audio & Security; tuning; închirieri auto; şcoli de şoferi; echipamente şi aparate pentru sport şi agrement auto şi altele.

Pe perioada salonului va avea loc şi cea de a V-a ediţie a târgului de servicii bancare şi asigurări Expo Finance 2012.

Evenimentul se va bucura de prezenţa Inspectoratului de Poliţie Judeţean Suceava, a Serviciului de Descarcerare din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Suceava şi a Autorităţii Rutiere Române.

În cadrul târgului va fi organizată o tombolă, iar participanţii vor putea câştiga curse gratuite oferite de pista de karting Tokyo Drift din parcarea Shopping City Suceava şi zboruri cu planorul oferite de Aeroclubul „Grigore Baştan” Suceava.

De asemenea, pe perioada evenimentului vor avea loc sesiuni de drive test cu modelele participante la expoziţie, demonstraţii de karting şi moto, precum şi demonstraţii de drift cu Răzvan LKN Frăţianu, singurul pilot sucevean din Campionatul European de Drift “King of Europe” şi Campionatul Naţional de Drift şi membru fondator al Federaţiei Române de Drift.

Nu uita să ne treci în agendă!

Bucuresti, 07.06.2012

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *