free download 78 travel guides written by experts

Cei mai rapizi practicanti de sport stacking din toata lumea vin in Korea de Sud pentru a participa

la Campionatul Mondial de Sport Stacking

CE: Campionatul mondial din 2014 de Sport Stacksing Asociata Mondiala de Sport Stacking (WSSA)
CAND: 26 – 27 aprilie 2014 (8:00 – 17:00)
UNDE: Complexul Sportiv al Universitatii Jeonju, Jeonju, Korea de Sud

Mai mult de 300 dintre cei mai rapizi practicanti de sport stacking merg in Jeonju, Korea de Sud, pentru a participa la Campionatul Mondial de Sport Stacking care va avea loc in 26 – 27 aprilie. In cadrul acestui eveniment vor fi participanti din peste 18 tari din intreaga lume. Sportivii de elita vor participa la maxim 8 evenimente fiecare: simplu, dublu si stafeta, si deasemeni la Competitia Internationala Speed Stacks.

“Korea de Sud a fost selectata pentru Campionatul Mondial din acest an datorita cresterii programelor de sport stacking in regiune si datorita infrastructurii care permite sustinerea unui eveniment de clasa mondiala” a spus Bob Fox, Directorul executiv al WSSA (World Sport Stacking Association). “Suntem nerabdatori sa calatorim in Asia pentru a fii pionierii acestei competitii de sport stacking.”

CE ESTE SPORT STACKING? Sport Stacking a fost denumita ca “o cale pentru indemanare cu viteza uluitoare”. Este un sport atragator atat individual, dar si de echipa unde participantii ridica si coboara douasprezece pahare high-tech special concepute (Speed Stacks ©) cu o viteza extraordinara – folosind o anume secventiere in miscari. Stacker-ii (n.r. practicantii de sport stacking) concureaza in evenimentele individuale si de echipa.

Sport stacking cu Speed Stacks este folosit in mai mult de 40 000 scoli si organizatii de tineret la nivel mondial. Este atragator pentru profesori si pentru copii pentru ca este usor de invatat dar foarte dificil de stapanit. Beneficiile includ inbunatatirea timpului de reactie, coordonare mana ochi, concentrare si focalizare. WSSA este institutia care guverneaza sport stacking si care promoveaza concursurile, ligile si turneele din lume. Speed Stacks este furnizorul echipamentelor oficiale pentru WSSA.

Sport stacking se face imediat vizibil si este captivant vezi cat de repede fac aceste exercitii competitorii in probele individuale sau cele de echipa.

Este o oportunitate extraordinara ca reportaj cu imagini in care protagonistii
sunt stacker-ii cei mai buni din lume!

Pentru mai multe informatii vizitati www.thewssa.com.

Bucuresti, 10.11.2015

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *