free download 78 travel guides written by experts

Cei mai puternici bărbați din lume vin la Extreme Sports, în martie

Luna aceasta, postul Extreme Sports aduce laolaltă la TV, în timpul săptămânii, cei mai puternici bărbați din întreaga lume și încinge o competiție de proporții: din 12 martie, de luni până vineri, de la ora 18:55, Extreme Sports vă dă un bilet în primul rând al „Strongman Champions League, competiția celor mai puternici”.

Concursul Strongman Champions League se desfășoară în peste 16 etape pe an (Grand Prix-uri, majoritatea europene), pe întreagul mapamond, având peste 60 de participanți care se luptă pentru titlul de „cel mai puternic bărbat din lume”.

Liga profesionistă SCL are loc și în România: anul trecut, s-a desfășurat în Piața Mare din Sibiu, în toamnă; pentru prima dată în istoria acestui concurs, România a ocupat un loc pe podium (Rodion Sucman, locul III). Ediția din acest an va avea loc pe 16 septembrie, în același oraș.

Circuitul Strongman a fost creat în 2008, de Ilkka Kinnunen și Marcel Mostert, susținători longevivi ai acestui tip de concursuri. Printre numele cu rezonanță din circuit, în acest moment, se numără: lituanianienii Vytautas Lalas și Žydrūnas Savickas, polonezul Krzysztof Radzikowski, americanii Travis Ortmayer și Nick Best, rusul Mikhail Koklyaev, britanicii și Terry Hollands și Laurence Shahlaei, estonianul Andrus Murumets și sârbul Ervin Katona.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *