free download 78 travel guides written by experts

Cei mai buni dintre cei mai buni la

CONSTRUCT EXPO ANTREPRENOR 2008

In data de 09 martie 2008, a avut loc, la Sala Cupola a Complexului Expozitional ROMEXPO, Festivitatea de decernare a premiilor pentru cei mai buni expozanti ai celei de-a XV-a editii a manifestarii CONSTRUCT EXPO ANTREPRENOR – Expozitia internationala pentru materiale si sisteme pentru constructii, la care au participat 450 de expozanti din 19 tari, pe o suprafata ocupata de de 22.000 de metri patrati. Firmele participante la CONSTRUCT EXPO ANTREPRENOR au fost premiate pe baza criteriilor privind calitatea prezentarii si design-ul standului, consecventa participarii si debut, iar  produsele expuse la CONSTRUCT EXPO ANTREPRENOR au fost evaluate de o comisie de jurizare formata din specialisti in domeniul produselor pentru constructii, pe baza unor criterii privind noutatea produselor, respectarea legislatiei, cresterea productivitatii, eficienta energetica si tehnica, produse ecologice si nu in ultimul rand raportul calitate / pret.

„Prin participarea impresionantă şi prin calitatea ofertelor propuse pieţei româneşti a fost dovedită  preocuparea pentru dezvoltarea acestui sector vital într-o economie care transmite semnale autentice că este pe calea cea bună.

Cei mai buni Înseamnă performanţă şi calitate, înseamnă perseverenţă, iniţiativă şi curaj. Toate aceste calităţi s-au reunit în aceste zile la Romexpo, unde a fost demonstrată  seriozitatea cu care este tratată această manifestare.“, a declarat George Cojocaru, Presedinte – Director General ROMEXPO SA.

Comisia de jurizare a fost formata din reprezentanti ai Ministerului Economiei si Finantelor, Consiliului Tehnic Permanent pentru Constructii, Patronatului Societatilor din Constructii, Universitatii de Arhitectura si Urbanism „ION MINCU”, Universitatii Tehnica de Constructii, Asociatiei Producatorilor de Materiale pebtru Constructii.

Bucuresti, 10.03.2008

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *