free download 78 travel guides written by experts

Cei care schimba jocul

Cum gandesc, decid si actioneaza antreprenorii romani care se bat cu multinationale se lanseaza la Librarium Palas din Iasi

Miercuri, 1 octombrie, ora 18.00

Miercuri, 1 octombrie, ora 18:00, va asteptam la Librarium Palas (Palas Shopping Mall, vis-à-vis de Caruselul Venetian), unde va avea loc lansarea cartii Cei care schimba jocul. Cum gandesc, decid si actioneaza antreprenorii romani care se bat cu multinationale, aparuta la editura Publica, alaturi de autoarele cartii, Mona Dirtu si Andreea Rosca.

Moderator: Prof. univ. Stefan Prutianu

Avem sau nu antreprenori romani care sa fi cladit companii de anvergura fara experienta in business, fara capital de pornire si mai ales fara sa faca afaceri cu statul?

Aceasta este, in esenta, intrebarea la care incearca sa raspunda Cei care schimba jocul, o carte-documentar lansata de Editura Publica in 2014. Cele doua autoare au ales sa lucreze cu un instrument arareori folosit in literatura de afaceri – storytelling-ul.

Mona Dirtu si Andreea Rosca – amandoua foste jurnaliste de business – au selectat pentru proiectul lor, dupa un set de criterii clar definite, sapte companii lider de piata (City Grill, Medlife, Betty Ice, Dedeman, Fan Courier, Mobexpert, Bitdefender). Documentarea a fost ampla – peste 100 de ore de interviu cu fondatorii acestor companii, plus o duzina de discutii cu manageri de fonduri de investitii si consultanti – iar din ea a rezultat prima carte despre campionii antreprenoriatului romanesc post ’89.

Pentru mai multe detalii, vizitati site-ul librariei, aici.

Bucuresti, 26.09.2014
{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *