free download 78 travel guides written by experts

Ceetrus România are un nou Director General

În contextul transformării şi al evoluţiei de la o companie de real estate la un dezvoltator de proiecte cu funcţiuni mixte, conducerea Ceetrus evoluează.
Ceetrus România are un nou Director General – Raluca Crişan preia această funcție în urma numirii lui Tatian Diaconu în funcția de Development & Urbanism Leader al Ceetrus Internaţional în Lille, Franța. Tatian va coordona proiectele de dezvoltare a companiei în cele 13 ţări Ceetrus. El va fi responsabil şi de continuarea misiunii de a crea proiecte multi-funcţionale şi durabile care contribuie la prosperitatea oraşelor de mâine.
Raluca Crişan, fost Director de Marketing al Immochan România, revine în ţară la un an de la promovarea ei în funcția de Director Comunicare pentru întregul Grup, unde s-a ocupat de dezvoltarea noului brand Ceetrus.

“Ceetrus România a început încă din 2012 să creeze, alături de parteneri şi cetățeni, spații pline de viață care integrează componentele de retail, rezidențial şi birouri. După ce am contribuit la construirea brandului Ceetrus sub deviza ‘with citizens ● for citizens‘, sunt foarte mândră să particip, alături de echipa din România, la consolidarea poziționării Ceetrus ca actor urban global în serviciul comunităților şi al orașelor.” – afirmă Raluca Crişan.

Raluca Crişan - Director General Ceetrus Romania
Raluca Crişan – Director General Ceetrus România

Ceetrus devine mai mult decât un dezvoltator imobiliar şi îşi asumă rolul de urbanist societal, prin care răspunde nevoilor comunităților, îşi intensifică relațiile cu locuitorii și anticipează evoluțiile viitoare ale societății. Noul nume vine să susțină această nouă viziune şi conține cuvintele “city/oraș” – terenul său de joacă, “see/a vedea” – observarea nevoilor cetățenilor şi capacitatea de a le răspunde, “trust/încredere” – încrederea şi profesionalismul cu care dezvoltăm proiecte şi “us/noi” – împreună, în proces de co-construire cu oamenii. “With citizens ● for citizens” este sloganul unui brand care construieşte împreună cu cetăţenii, în serviciul cetăţenilor, fie ei angajați, rezidenți, antreprenori, comunități sau parteneri de business.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *