CeCumperiAzi.ro

GECAD ePayment lansează proiectul CeCumperiAzi.ro
Campanie de educare şi promovare a comerţului electronic

GECAD ePayment, integrator de soluţii pentru comerţ electronic, anunţă astăzi lansarea campaniei CeCumperiAzi.ro, un proiect inedit ce include realizarea unei emisiuni educative şi informative despre comerţul electronic în România.

Despre şi cu magazine virtuale,  emisiunea CeCumperiAzi.ro conţine o secţiune cu sfaturi şi informaţii despre comerţul electronic: cum se face o comandă pe Internet, prin ce modalităţi se face plata, detalii despre cardurile acceptate online, despre securitatea tranzacţiilor efectuate pe Internet cât şi o secţiune informativă în care este promovat un magazin virtual înrolat în sistemul ePayment.

 “Am iniţiat acest proiect deoarece am sesizat necesitatea intensificării campaniilor informative pe tema comerţului electronic. Încurajator este faptul că premisele pentru dezvoltarea acestui tip de comerţ există: un grad de acces la internet în continuă creştere, sporirea numărului de carduri activate pentru plata online, utilizarea sistemului de securitate 3D Secure. Ceea ce lipseşte este o mai bună informare a populaţiei în acest sens.” declară Carmen Sebe, CEO GECAD ePayment.

„De asemenea, companiile trebuie încurajate să includă în strategia de afaceri acestă modalitate de a îşi promova şi vinde produsele. Abordând aceste două aspecte importante, suntem siguri ca emisiunea se va dovedi un succes şi un început de drum. Clienţii noştri au răspuns deosebit de pozitiv la iniţiativa GECAD ePayment, oferindu-şi întregul sprijin pentru realizarea emisiunii”, a continuat Carmen Sebe.

 Cecumperiazi.ro va fi difuzată zilnic pe postul Realitatea TV începând de luni 17 aprilie. Programul de difuzare, detalii şi sfaturi referitoare la comerţul electronic se găsesc pe site-ul emisiunii, www.cecumperiazi.ro.

Despre GECAD ePayment

GECAD ePayment este integrator de soluţii pentru comerţ electronic, lider pe piaţa românească de sisteme de plăţi online.

ePayment este o soluţie pentru magazine virtuale având ca scop principal realizarea unui sistem simplu şi sigur de plăţi pe Internet atât pentru comercianţi cât şi pentru cumpărători.  Soluţia a fost lansată pe piaţă în iulie 2004, având un impact direct şi semnificativ asupra întregului comerţ electronic românesc.  La sistemul ePayment au aderat peste 300 de comercianţi web.

În prezent ePayment procesează comenzi cu plata prin card bancar (VISA, MasterCard, Diners, JCB, AMEX), transfer bancar, plata la livrare, microplăţi (SMS şi DTMF) şi BRD-Mobilis, fiind singura soluţie completă pentru e-commerce de pe piaţa românească.  De asemenea, ePayment este certificată 3DSecure şi VeriSign.

Oferta ePayment include şi servicii de audit de funcţionalitate pentru magazine virtuale, testarea magazinelor cu utilizatori reali, construirea de prototipuri de magazine electronice.
Pe piaţa internaţională compania oferă sub brandul Avangate soluţii de tip eCommerce pentru producătorii de software.
GECAD ePayment este membră a grupului GECAD.

Bucuresti, 17.04.2006

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *