Find your $100k business idea in 10 days and get the first clients fast

Cecilia Krull vocea din “La Casa de Papel” la Cinema Pro

Cecilia Krull, autoarea hit-ului “My Life is Going On” de pe coloana sonoră a serialului spaniol “La Casa de Papel” (2017) va concerta pe 10 aprilie la Cinema Pro, în București. Cecilia Krull este o cântăreață și compozitoare stabilită la Madrid, deși are rădăcini în Franța, Cuba, Germania și Spania.

Și-a început cariera muzicală de la vârsta de 7 ani în producții Disney și a colaborat în cei 25 de ani de carieră cu numeroși artiști, printre care rapper-ul spaniol El Chojin și trupa de new wave La Unión și este deja recunoscută ca o voce specială în peisajul jazz spaniol și nu numai.

Și-a adus contribuția pe mai multe coloane sonore cum ar fi “Tres Metros Sobre el Cielo” (2010), “Fugas de Cerebros 2” (2011), “Vis a Vis” (2016), “La Casa de Papel” (2017), “El Accidente” (2018).

My Life is Going On are peste 200 de milioane de accesări în toată lumea pe platformele de streaming și este Gold Record în țări ca Franța și Italia.

Cecilia Krull

Cecilia Krull va concerta în formulă de quartet, vineri, 10 aprilie la Cinema Pro cu începere de la ora 20:00. Accesul publicului se face de la ora 19:30.

Detalii pe: www.twinarts.ro.

Bilete: categoria III- 120 lei, categoria II-150 lei, categoria I-170 de lei.

Biletele se găsesc în format electronic pe www.iabilet.ro și în rețeaua fizică iabilet.ro/rețea: în toată țara din magazinele Flanco, Librăriile Cărturesti, magazinul Muzica, de la stand-ul de bilete de la Metrou Unirii 1 (langă casa de bilete Metrorex), din magazinele UMAN, Senia și IQ BOX, din agențiile Perfect Tour, de la Hard Rock Cafe, Berăria H, Cafe Deko, Club Quantic, Club Vintage și Expirat Halele Carol (între orele 18:00-22:00 (în zilele de funcționare)) și de pe cele 1500 Stații de Plată SelfPay.

Online pe www.iabilet.ro, puteți plăti cu cardul prin Paypal, pe factura Vodafone sau Orange cu plata la sfârșitul lunii sau ramburs cu plata cash prin Fan Curier oriunde în țară.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *