Real Estate & Construction Forum

Ceasurile care mi-au mers la suflet

Iubirea mea pentru ceasuri a pornit inca de cand eram micuta: strabunicul meu a fost un ceasornicar foarte priceput si isi iubea meseria foarte mult. Orice ceas stricat, el il repara fara exceptie. Chiar daca intalnea ceasuri care ii dadeau mari batai de cap, nu se dadea niciodata batut, pana cand nu il facea din nou sa functioneze.

Eu eram foarte mica, dar il urmaream fascinata. Asa am ajuns sa iubesc sis a apreciez foarte mult meseria de ceasornicar, o meserie care este din ce in ce mai rara.

Sursa foto

Astazi, am in colectia personala foarte multe ceasuri originale, pe care le-am ales in functie de cateva criterii simple: preferintele personale, sezon, momentele zilei si natura evenimentelor la care particip. Mai concret, detin ceasuri Fossil pe care le asortez la o tinuta eleganta, de seara sau o tinuta de zi, casual. Asortarea ceasului de mana cu tinuta este esentiala, deoarece astfel se creeaza o tinuta armonioasa, din toate punctele de vedere.

Sunt multe ceasuri dama, de la diferite branduri, care si-au gasit un loc un cutia mea cu bijuterii – ador sa port ceasuri si nu plec nicaieri, daca nu am un ceas la mana. In plus, cu ajutorul acestora, eu imi organizez mai bine timpul pe care il petrec in afara casei, fie ca este vorba de timpul de munca, iesirile importante, timpul de relaxare, sedintele urgente, facute pe nepusa masa, chiar si timpul de… pierdut aiurea!

Dar, cu toate astea, ceasurile care mie mi-au mers la suflet sunt ceasurile Fossil – brandul este unul cunoscut in lume si produce doar ceasuri care prezinta un raport calitate pret excelent.

Eu mi-am achizitionat primele ceasuri de la ei si sunt foarte multumita de alegerea pe care am facut-o (mi se pare ca a fost o alegere foarte inspirata, iar investitia a meritat pe deplin). Asadar, oricand am ocazia, recomand acest brand tuturor prietenelor mele, care sunt in cautare de calitate.

Ce parere aveti despre ceasurile de mana? Sunt accesorii bune, le-ati purta? Dar despre ceasurile Fossil ce parere aveti? Ati cumparat vreodata produse din aceasta gama? Daca da, atunci ce parere aveti despre ele?

Articol de Andreea M.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *