free download 78 travel guides written by experts

Ceasul rau pe strada Hickory

Seria Hercule Poirot
Agatha Christie

Editura Litera

Un pantof, o pudra, un inel cu diamant (returnat), un stetoscop, un rucscac, o esarfa si alte cateva produse similare dispar intr-un camin de studenti care era administrat de sora domnisoarei Lemon, secretara lui Hercule Poirot, cea care nu facea niciodata vreo greseala, era mereu atenta si la timp. Pare o situatie mult sub nivelul celor de care se ocupa marele detectiv, dar cand secretara pe care o putea considera si robot, la cat de bine si de precis isi indeplinea sarcinile, este distrasa de preocuparile surorii sale, si cum produsele care dispar par a nu avea nicio insemnatate sau logica pentru care ar fi alese tocmai cele in cauza, Poirot este intrigat.

Lucrurile iau o intorsatura neasteptata si, mai ales, nedorita, cand una dintre studente moare. Pare a fi o sinucidere. Pare. Pentru ca adevarul este cu totul si cu totul altul.

Amanunte care trebuie sa fie puse cap la cap; suspecti: o sumedenie: studenti diferiti din intreaga lume stateau in acest camin, si fete si baieti, si nu toti se intelegeau perfect. Si, evident, un final care cu greu putea fi anticipat.

O actiune captivanta, capitole bine construite, ritm alert, personaje interesante, o noua aventura a marelui detectiv si o carte perfecta pentru lectura in orice perioada a anului (sau chiar pentru a fi oferita cadou pasionatilor) – sa nu uitam ca Agatha Christie este cel mai bine vandut autor al tuturor timpurilor – iata ce gasiti in “Ceasul rau pe strada Hickory”. Si cateva rime. .

Va invitam sa cititi aceasta carte si apoi sa ne trimiteti comentariul dumneavoastra cu privire la ea pe adresa loredana at prwave.ro si poate aparea pe site.
{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *