free download 78 travel guides written by experts

Ceasul de mână – un cadou special pentru bărbați

Fie că este vorba despre partenerul de viață, despre frate sau tată, atunci când vrei să alegi un cadou pentru un bărbat trebuie să te gândești foarte bine, pentru a avea certitudinea că ai făcut alegerea cea mai inspirată. Găsirea cadoului potrivit poate fi o adevărată provocare dacă eşti în pană de idei, aşa că noi vrem să îţi facem o recomandare cu care nu vei da greş: ceasul de mână. Oferta de ceasuri barbati fiind foarte variată şi numeroasă, ai de unde alege.

Pentru un cadou elegant alege ceasul automatic

Ceasurile de mână se numără printre accesoriile preferate de bărbaţi, indiferent de stilul vestimentar pe care îl adoptă în mod obişnuit. Prin urmare, de la bun început trebuie să te orientezi către un model care se încadrează cel mai bine cu felul de a se îmbrăca al viitorului proprietar. Dacă stilul elegant este ceea ce îl defineşte din punct de vedere al vestimentației, atunci te poți gândi la un model din categoria ceasurilor cu mecanism automatic. Datorită modului de funcționare, finisajelor şi design-ului, aceste ceasuri nu mai sunt doar simple instrumente care măsoară scurgerea inexorabilă a timpului. În ultimii ani au devenit accesorii absolut speciale care sunt asociate de multe ori cu statutul social al purtătorului.

Iar acest lucru se reflectă desigur și în prețurile ceva mai ridicate ale modelelor de ceasuri automatice, comparativ cu acelea care funcţionează pe baterie. E bine de ştiut că un ceas automatic este rezistent în timp şi fiabil. Se impune însă o atenţionare, nu este recomandat a fi purtat în timpul unor activităţi în care pot fi zgâriate, lovite sau supuse la diferenţe mari de temperatură.

Pentru bărbații activi alege un ceas de mână electronic

Pentru un bărbat care este adeptul stilului sport şi se implică la propriu în activităţi sportive, trebuie cercetată oferta de ceasuri bărbaţi cu afişaj electronic şi funcții multiple. Un astfel de ceas va fi apreciat foarte mult de un bărbat pasionat de sport, datorită facilităţilor precum cronometru, altimetru, GPS, sau monitorizarea pulsului la încheietură.

ceas de mână electronic barbati

Spre deosebire de ceasurile automatice, ceasurile electronice funcţionează pe baza unui cristal de cuarţ, motiv pentru care oferă o mai mare precizie în indicarea orei. De asemenea, sunt mai rezistente la șocuri şi zgârieturi, de cele mai multe ori au rezistență la apă, iar modelele de top au şi proprietăţi waterproof, pentru a fi folosite în sporturile nautice (înot, caiac canoe, rafting).

Cu siguranță, trebuie să pui în balanţă motivele pro şi contra pentru unul sau altul din tipurile de ceasuri prezentate şi să-l alegi pe acela care corespunde personalităţii destinatarului, dar şi bugetului tău. Vestea bună este că indiferent dacă te îndrepţi către ceasuri automatice pentru că sunt clasice şi elegante, sau vrei ceva cu afişaj electronic şi design super tehnologizat, în magazinele online specializate oferta este foarte generoasă.
Aici găseşti modele de la firme consacrate sau mai nou venite pe piaţă, culegi informaţii, afli despre experienţele altor cumpărători şi .. prinzi reduceri consistente. Astfel, te poți bucura de confortul propriei locuințe și în același timp să găsești cu un minim de efort cadoul perfect.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *