Find your $100k business idea in 10 days and get the first clients fast

Ceasul de mână – un cadou special pentru bărbati

Când vine vorba să faci un cadou unui bărbat şi te afli în pană de idei, un ceas de mână poate fi o alegere mai mult decât inspirată. De ce? Pentru că vorbim despre un accesoriu puternic masculin şi orice bărbat îşi doreşte să puncteze la capitolul acesta.

Ceasul automatic – elegant și stilat

În funcţie de mecanismul de funcţionare, oferta de ceasuri de mână se împarte intre ceasurile mecanice, automatice și ceasurile quartz. Dacă vrei să îi faci un cadou special bărbatului din viața ta, îndreaptă-ţi atenţia către un ceas automatic. Acest tip de ceas este genul pe care îl poţi defini prin trei cuvinte: eleganță, stil și prestanță. Mecanismul de funcționare, finisajul cadranului și calitatea materialelor sunt atuurile lui.

Poate fi oricând asortat la o ținută casual, de zi cu zi, dar la la fel de bine un ceas automatic poate fi purtat la ținuta black – tie care este cerută la evenimentele formale de după ora şase seara. Fără doar şi poate, un bărbat adept al stilului business va aprecia un model din categoria ceasurilor automatice.

ceas automatic

Pentru bărbații activi alege un ceas dual time sau smart

Dacă persoana de sex masculin căruia intenționezi să îi faci cadou un ceas de mână este genul de om implicat şi dedicat la propriu activităţilor sportive, atunci opţiunea ta trebuie să meargă către ceasurile dual time sau către modelele de smartwatch.

Avantajul ceasurilor dual time este că dispun de un afișaj analog, cu limbi, asemănător unui ceas clasic și unul digital cu funcţii specifice ceasului electronic (cronometru, iluminare pe timpul nopţii, alarmă). Faptul că poţi vedea ora exactă pe două fusuri orare diferite este un alt atuu important. Aceste modele de ceasuri barbaţi se potrivesc ca o mănuşă celor pasionați de sport şi de stilul vestimentar lejer.

O altă opţiune pentru bărbaţii activi este ceasul smart, cunoscut mai ales sub denumirea engleză de smartwatch.

Aceste ceasuri furnizează o serie de facilităţi speciale cum ar fi conectarea ceasului de mână cu telefonul inteligent, localizarea poziţiei prin gps, monitorizarea pulsului şi a numărului de paşi, al caloriilor consumate şi tensiunii arteriale, notificări mesaje (email-uri, WhatsApp, Facebook sau Twiter).

Avantajele din magazinele online

Desigur că îți dorești să oferi un cadou care să corespundă gusturilor destinatarului, să fie de o calitate foarte bună şi …să se încadreze în buget.

În oferta magazinelor online specializate în comercializarea ceasurilor de mână poţi găsi cam orice tip de ceas te interesează, de la cele mai ieftine cu mărci puţin cunoscute până la cele mai sofisticate care poartă semnături celebre.

Pentru un bărbat care adoră eleganța şi rafinamentul, în multitudinea de modele de ceasuri automatice e imposibil să nu fie şi cel potrivit pentru el.

Pentru un bărbat care preferă tehnica şi este interesat de tot ce înseamnă software şi funcţii extra, un ceas smart multifuncţional este răspunsul cel mai indicat. Trebuie doar să cercetezi cu atenţie oferta şi să citeşti cu răbdare comentariile altor cumpărători, ca să găseşti cel mai bun raport calitate – preţ.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *