Kinodiseea

Ceai cu Amy – eveniment cu intrare libera – in memoria lui Amy Winehouse

Pe 23 iulie se fac 4 ani de la plecarea lui Amy Winehouse în ceruri, un motiv de a-i celebra muzica și de a ne aminti cât de valoroasă a fost și va continua să fie această super-naturală artistă pentru generația sa.

În primăvara 2011, ca mulți bucureșteni și nu numai, aveam bilete la concertul Amy Winehouse din România. În vara lui 2011 eram la Londra înainte și după dispariția sa. Reacțiile oamenilor și mai ales ale ziarelor au fost împărțite. Am fost la casa unde Amy a compus toate acele piese nemuritoare. Și parcă o vedeam mergând cu chitara sa pe străduțele acelea din Camden. Muzica ei răsuna peste tot în Londra. E timpul să răsune și la București, într-un cadru intim și special parcă desprins din mediul britanic – ceainăria Bohemia Tea House.

Descoperim împreună cine a fost Amy Winehouse și ce înseamnă ea pentru industria muzicală a zilelor noastre. De ce presa o laudă atât de mult post mortem și în timpul vieții o denigra atât? Acestea sunt câteva din întrebările la care vom încerca să găsim un răspuns împreună în timp ce vom îi vom asculta creațiile muzicale în grădina fermecată de la Ceainăria BohemiaTeaHouse, str. Narciselor nr 1.

Intrarea este liberă în limita locurilor disponibile. Rezervări la: 0727.333.631.

Bucuresti, 15.07.2015
{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *