Find your $100k business idea in 10 days and get the first clients fast

Cea mai simpatică familie de escroci daneză e gata să dea ultimele lovituri din acest an la Focus Sat TV în serialul PRO ȘI CONTRA

Începând din 2 decembrie, serile de luni și joi de la Focus Sat TV vor aduce câte două episoade cu aventurile celei mai simpatice familii de escroci profesioniști în cele două sezoane ale serialul Pro și Contra (Pros and Cons / Friheden, 2018, 2020), de la ora 21:30.

Când erau mai tineri și îndrăgostiți, Nina (Lene Maria Christensen – Nominalizată la Danish Film Awards în 2021 și 2019 la categoria „Cea mai bună actriță dintr-un serial TV”) și Erik (Lars Ranthe – Nominalizat la Danish Film Awards în 2021 și 2019 la categoria „Cel mai bun actor dintr-un serial TV”) au trăit viața la maximum, apelând la diverse metode de înșelăciune și escrocherie. Alături de complicea lor, Jacqueline (Lotte Andersen), puteau să înșele pe oricine. Dar când Nina a rămas însărcinată, tânărul cuplu a pus capăt stilului de viață aventuros, a părăsit-o pe Jacqueline și s-a stabilit în suburbiile orașului Copenhaga. Cei doi duc acum o viață obișnuită, ca orice cetățean care respectă legea, alături de fiica lor adolescentă și de fiul lor de 8 ani, iar pasiunea tinereții lor a dispărut demult. Nina este ambițioasă în toate aspectele vieții și prosperă în meseria ei. Erik, pe de altă parte, nu a reușit niciodată să-și păstreze un loc de muncă, iar familia depinde de salariul Ninei. Înșelătoriile lor interesante și profitabile au fost înlocuite de ședințe cu părinții, pachete de prânz și credite ipotecare. Din fericire pentru narațiunea serialului, vechea lor amică Jacqueline reapare chiar în mijlocul crizei lor conjugale și schimbă totul. Amenințând să le dezvăluie identitatea trecută, îi convinge pe Nina și Erik să participe la o ultimă lovitură de proporții, în care este implicată o mare companie farmaceutică. Miza este mare, cum ar putea să refuze “oferta”? Cuplul aflat în mare impas trebuie să navigheze permanent între două vieți extrem de diferite, cea de escroci profesioniști și cea de părinți dintr-o comunitate liniștită. Și astfel minciunile mai mici duc la altele mai mari și povestea lor este plină de răsturnări de situație amuzante.

De la primul sezon cu zece episoade al seriei, premieră din 2 decembrie, și continuând cu al doilea de 8 episoade din 20 decembrie, publicul român va primi cu bucurie în case, de sărbători, vizita surprinzătoarei familiei daneze, și, oricât o va îndrăgi, cu toții vor înțelege de ce în ghetuțele membrilor acestei familii disfuncționale de escroci Moș Nicolae nu poate lăsa mai mult decât o nuielușă.

Pro si Contra_S1

„Pro și contra” – sezonul 1

Episodul 1: O viață reală
Erik și Nina trăiesc ca niște cetățeni respectabili în casa lor mică, cu cei doi copii, și se ceartă pe vasele de spălat. În mijlocul acestor lucruri, Jacqueline – vechea lor colegă dintr-o viață anterioară de escroci – reapare și presează cuplul să comită o nouă și grandioasă escrocherie.

Episodul 2: Daune
Erik intră în rolul alter ego-ului său dichisit, misteriosul om de afaceri Frank Zeller, în timp ce Nina îmbracă o mască de schi și intră în birourile InvoPharma. Acasă, Esther îl prezintă familiei pe noul ei iubit, iar Kaj vrea să participe la antrenamentele de hochei pe gheață cu copiii cool.

Episodul 3: Ceva e putred…
Unul dintre angajații InvoPharma reprezintă o amenințare pentru escroci, așa că trio-ul îl urmărește pentru a-l scoate din joc. Erik transpiră puțin, când merge la o întâlnire pe Tinder în rolul lui Frank Zeller, cu Mads Morell ca spectator. Esther se teme că purtarea ciudată a părinților ei este semnul unui divorț iminent.

Episodul 4: Întorsătura belgiană
Nina se deghizează în comisarul ONU Birgitta Engdahl. Mads vrea să împiedice încercarea lor de șantaj și trio-ul trebuie să gândească rapid, pentru a salva misiunea. Esther pare să fi moștenit abilitățile părinților ei și, cu Patrick ca spion, ea se află pe urmele misterioasei Jacqueline.

Episodul 5: Prima zi de boală a copilului
Trio-ul trebuie să efectueze complicata manevră dublă „Oglinda din Corsica” în interiorul clădirii ONU, care e bine păzită. Așteptând în mașină afară este Kaj, ușor bolnav, iar nivelul scăzut al bateriei iPad-ului său amenință să ducă la prăbușirea întregului castel de cărți.

Episodul 6: Puneți-vă centurile
Marea lovitură s-a încheiat, iar acum prada trebuie adusă acasă. Cele două milioane de euro din portbagaj fac o călătorie tensionată înapoi. O coliziune cu un cuplu într-o rulotă și o razie întâmplătore a poliției îi împing pe cei doi escroci într-o situație în care totul poate să o ia la vale.

Episodul 7: 467 889 coroane lipsă
Erik și Nina se complac în eșecul lor, când Esther se întoarce cu vești revelatoare – acum devine clar cât de creduli au fost. Nina își ascute ghearele și începe urmărirea lui Jacqueline și a milioanelor pierdute. Cuplul trebuie să aibă o discuție dificilă cu Esther despre trecutul lor.

Episodul 8: Folosește prosopul albastru
Prada a trecut din mâinile lui Jacqueline la Severin, gorila lui Morel. Acesta devine cârligul pe care Erik și Nina îl pot folosi pentru a o face să ajungă cu nasul în țărână. Cei care au fost victime sunt acum conspiratori. Esther și Patrick își lansează propriile vise și planuri.

Episodul 9: Vaca pe gheață
Totul este pregătit pentru ziua în care banii ajung în contul bancar al InvoPharma. Familia se aventurează în cușca leului pentru a ajunge la masa negocierilor, dar este nevoie de finețe, muncă în echipă și atitudine, iar Esther demonstrează că este cu adevărat fiica părinților ei.

Episodul 10: Bolivia
Erik, Nina și Jacqueline sunt luați la întrebări de anchetatorii poliției. E timpul să aflăm care e mincinosul cel mai bun și cine poate reuși trucul final, pentru a scăpa cu marele premiu. Un seif gol întrerupe planurile lui Patrick și Esther și Kaj trebuie să facă primii pași singur într-o lume mare și ciudată.

„Pro și contra” – sezonul 2

Episodul 1
Esther și Patrick au fugit în Bolivia cu prada din sezonul 1. Acasă, Erik și Nina își recapătă dragostea pentru viața de escroci, dar se încurcă în escrocherii și sunt îngropați în datorii. Când Esther și Patrick sunt păcăliți și părăsiți în junglă, nu are cine să plătească pentru salvarea lor, în afară de vechiul partener și inamic al lui Erik și Nina, Jacqueline. Ea insistă că familia îi e datoare și le cere să se implice într-o altă escrocherie. Între timp, micul Kaj se luptă pentru a câștiga campionatele naționale de curling.

Episodul 2
Jacqueline îi trimite pe Erik și Nina după mogulul francez al frumuseții, Fournier. Drumul către buzunarele lui Fournier trece pe la Amanda, regina loțiunilor. Nina insistă că Esther le e de ajutor, dar Esther vrea să se întoarcă la liceu. Pentru a se apropia de Amanda, Nina se deghizează în eleganta femeie de afaceri, Patricia Johannesson. Esther are un interviu de angajare cu Amanda, iar Erik se prezintă ca un cercetător de la brandul chinez de frumusețe ShuiYue. Între timp, Patrick încearcă să nu deranjeze o familie deja stresată.

Episodul 3
Nina reușește să răspândească un zvon fals despre Fournier, determinând-o pe Amanda să amâne vânzarea. Fournier este furios. În timpul Săptămânii Modei, Esther „aranjează” băuturile reprezentanților ShuiYue, dându-i ocazia lui Erik să se apropie de Amanda. Esther și Patrick nu sunt de acord cu etica afacerii lui Erik și Nina. Erik se simte nesigur în privința abilităților sale și cere ajutor de la un vechi prieten. În timp ce restul familiei participă la o prezentare de modă, Kaj se uită la filme de groază și se bucură de băuturi energizante cu prietenii de la curling.

Episodul 4
Cu ajutorul lui Mads, Erik și Nina reușesc să o convingă pe Amanda să respingă oferta lui Fournier. Nina este încrezătoare că au reușit și începe să viseze la vile proiectate de arhitecți. Dar Jacqueline încă le suflă în ceafă, amintindu-le că îi sunt datori. Familia se pregătește acum pentru ultima parte a escrocheriei lor, cerându-le tuturor să rămână serioși. Vandenbosch prezintă oamenilor lui Fournier o metodă de a o recâștiga pe Amanda, dar chinezii se prind de înșelătorie și sunt pe urmele familiei.

Episodul 5
Fournier ajunge la Copenhaga pentru a încheia contractul cu Amanda. Ea cedează ofertei lui Fournier și o sună pe Nina, luându-le prin surprindere și pe Esther, și pe Nina. Escrocheria pică. Chinezii sunt pe urmele lui Erik, care încă nu ține cont de înțelegerea lui Fournier cu Amanda. Fournier se întâlnește cu Erik, deghizat în Vandenbosch, și îi dă vestea achiziției sale. Fournier încă nu s-a prins că Erik este deghizat și vrea să-l mituiască ca să-i dea informații despre ShuiYue.

Episodul 6
Escrocheria a eșuat și Erik și Nina nu cad de acord cu privire la strategia care trebuie urmată. Nina intră în slujba Amandei, încă credulă, pe post de consultant. Erik acceptă oferta lui Fournier și apelează din nou la Mads pentru ajutor. Damien începe să pună la îndoială intențiile Ninei și cheamă poliția. Serviciile de informații chineze au depistat legătura lui Erik cu Fournier. O delegație de stat chineză sosește în Danemarca, iar escrocheria amenință acum să deraieze un acord comercial între China și Danemarca.

Episodul 7
Nina a fost arestată. Patrick și Esther sunt forțați să ceară ajutor de la Jacqueline. Esther decide că e timpul să-i spună lui Kaj adevărul despre părinții lor. Împreună pun la punct un plan pentru a o scoate pe Nina din închisoare. Între timp, Erik este dat în vileag de către serviciul de informații chinez, care îl informează despre adevăratul motiv din spatele achiziției Amandei de către Fournier. Fără să vrea, familia s-a amestecat într-o uriașă rețea geopolitică și acum se află în ape tulburi.

Episodul 8
Delegația de stat chineză este încă în Danemarca și află că statul danez este gata să ofere rușilor acces spre Groenlanda. Familia pregătește cea mai mare escrocherie de până acum. Fournier se află încă la Copenhaga și acordul său de achiziție a firmei Amandei e una dintre cheile pentru oprirea crizei geopolitice. Atuurile familiei sunt Erik în rolul lui David Vandenbosch și Nina, ca funcționar public corupt, dar rămâne de văzut dacă familia poate preveni o criză internațională și poate obține profit.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *