creative night talks

Cea mai silentioasa statie de calcat din lume

Philips PerfectCare Aqua Silence

Philips PerfectCare Aqua Silence GC8650, cea mai silenţioasă staţie de călcat din lume*, cu cele mai bune tehnologii de la Philips, este diponibilă pe piaţa românească.

După ce a introdus şi perfecţionat tehnologia OptimalTemp şi revoluţionara talpă T-ionic Glide, Philips şi-a concentrat eforturile spre perfecţionarea echilibrului dintre zgomotul produs de staţia de călcat şi performanţa ei. Astfel, Philips PerfectCare Aqua Silence devine cea mai silenţioasă staţie de călcat, cu cel mai mare rezervor de apă, păstrând în acelaşi timp performanţa şi eficienţa în călcarea hainelor.

Faptul că este silenţioasă îţi permite să desfăşori şi alte activităţi în timp ce calci hainele, poţi să te uiţi la televizor, să asculţi muzică, să vorbeşti la telefon, fără să fii deranjată de zgomotul staţiei de călcat.

Bineînţeles, în desfăşurarea activităţilor conexe, te ajută şi eficienţa aparatului, prin tehnologiile de top de la Philips pe care le înglobează, OptimalTemp şi talpa T-ionic Glide.

OptimalTemp, inovaţie Philips, este tehnologia care păstrează combinaţia perfectă între temperatura tălpii şi puterea aburului. Nu vei găsi niciun buton pe staţia de călcat şi nu va trebui să faci nicio setare sau reglaj în timpul călcatului hainelor. Calci hainele unele după altele, indiferent din ce material sunt confecţionate, bumbac, mătase, in, lână, fără să reglezi nimic şi fără să le arzi.

Te ajută mult şi talpa T-ionic Glide, cea mai bună talpă de călcat de la Philips. Talpa este acoperită cu un strat de oxid de titan integrat care oferă o alunecare extrem de uşoară pe toate tipurile de materiale. În plus, este cu 30% mai rezistentă la zgârieturi decât talpa SteamGlide disponibilă la modelele anterioare. Astfel, talpa te ajută să netezeşti şi cele mai încăpăţânate încreţituri atât în cazul materialelor aspre, cât şi a celor fine.

În plus, Philips PerfectCare Aqua Silence are cel mai mare rezervor de apă dintre staţiile de călcat Philips, de 2,5 l, şi îţi permite să calci un timp îndelungat, fără să fie nevoie să îl reumpli.

Designul staţiei de călcat a fost creat special pentru a nu exista o presiune mare asupra încheieturii mâinii şi a se reduce efortul călcării. Vei avea parte de o experienţă de călcat confortabilă. Noua Philips PerfectCare Aqua Silence vine cu un sistem anticalcar eficient, Easy De-Calc, pentru o performanţă îndelungată la generarea aburului şi extinderea duratei de viaţă a produsului. Astfel, poţi folosi apă de la robinet pentru călcat. LED-ul De-Calc va începe să lumineze intermitent atunci când este nevoie de curăţarea depunerilor de calcar.

Noua Philips PerfectCare Aqua Silence a fost testată şi aprobată de experţi independenţi Woolmark (gold) în domeniul textilelor, care au confirmat rezultatele de călcare excelente**.

Pentru sfaturi legate de îngrijirea hainelor, dar şi noutăţi despre produsele Philips, te invităm şi pe pagina www.facebook.com/acasacuPhilips, unde poţi împărtăşi cu noi momentele plăcute şi poveştile de familie din fiecare zi. Pentru mai multe detalii despre produse, vizitează şi www.philips.ro.

Noua staţie de călcat Philips PerfectCare Aqua Silence GC8650 costă 1336.45 lei*** şi beneficiază de o garanţie extinsă de 3 ani.

* in categoria staţiilor de călcat Philips.
** Teste efectuate de DWI, unul dintre principalele institute de cercetare din lume în domeniul textil, afiliat Universităţii RWTH Aachen, Germania. Studiul a fost efectuat în mai 2011.
*** Preţul diferă în funcţie de magazinul de unde este achiziţionat produsul.

Bucuresti, 06.05.2014
{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *