free download 78 travel guides written by experts

Cea mai relaxanta prima de Craciun!

Fiti un Mos Craciun inedit pentru angajatii dumneavoastra! Faceti-le cadou o sedinta de Max-Relax si va garantam ca le va fi dor sa se intoarca la birou.

Proiecte, dead-line-uri, sedinte si rapoarte semestriale, toate vor fi sterse cu buretele daca ultima zi de munca o veti petrece cu noi.

Cu Max Relax ultima zi de lucru este deja o zi de vacanta! Va garantam angajati care se vor intoarce cu drag la birou in 2009. Trebuie doar sa ne chemati!

Despre Max Relax

Max Relax este cea mai profesionista companie din Romania. Din dorinta de a fi cei mai buni ne axam serviciile exclusiv pe specializarea On-site Chair Massage si oferim astfel cele mai inalte standarde.

Infiintata din anul 2005, Max Relax numara peste 11 terapeuti si este intr-o continua dezvoltare datorita cerintelor tot mai mari ale companiilor.

Despre On-Site Chair Massage

On-Site Chair Massage este o sedinta de masaj profesionist, executata de catre un kinetoterapeut, chiar la biroul sau la evenimentul dumneavoastra.

Sedinta dureaza intre 5 si 20 de minute (cat o pauza de cafea), se realizeaza peste haine si elimina tensiunea din zonele cheie: cap, ceafa, spate, umeri, brate si maini.

Bucuresti, 04.12.2008

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *