free download 78 travel guides written by experts

Cea mai noua versiune a familiei de produse CA ARCserve r16, acum la SCOP Computers

CA ARCserve R16 realizeaza o protectie unificata a datelor, bazandu-se pe resurse atat conventionale, cat si virtuale si cloud, asigurand in egala masura un management facil pentru diferite structuri IT

SCOP Computers, unic distribuitor in Romania al solutiilor CA Technologies, anunta lansarea CA ARCserve® r16, o solutie hibrid de protectie a datelor, care permite clientilor si furnizorilor de servicii sa asigure cu rigurozitate disponibilitatea datelor critice, a aplicatiilor si serviciilor, avand in vedere combinatia din ce in ce mai des intalnita, intre resurse conventionale, virtuale si cloud.

CA ARCserve r16 unifica functionalitatile de management prin intermediul unei arhitecturi scalabile, modulare, care faciliteaza integrarea cu o terta parte: o solutie remote pentru monitorizare, o platforma de management sau solutii pentru furnizori de servicii (Amazon Web Services, Microsoft, N-able si LabTech).

CA ARCserve r16 simplifica managementul mediilor heterogene de solutii IT, permitand clientilor sa proceseze functionalitati multiple de protectie a datelor, doar cu o singura licenta bazata pe cantitatea totala de informatii ce se doresc protejate. Acest model de licentiere faciliteaza munca furnizorilor de servicii in stabilirea pachetelor si preturilor pentru solutii de protectie a datelor si de management pentru clienti. CA ARCserve r16 este disponibila si in sisteme traditionale de licentiere.

„Astazi, companiile cheltuie exagerat de mult pentru protectia serviciilor critice, bazandu-se de multe ori pe combinatii de solutii punctuale de backup pentru servere conventionale, infrastructura virtuala si resurse cloud. Acestea, expuse fiind riscului, pot cauza intreruperi extrem de daunatoare”, afirma Mike Crest, Data Management General Manger, CA Technologies. “CA ARCserve r16 raspunde acestor probleme si reduce dramatic costurile si efortul cerut pentru a implementa solutii de protectie a datelor in diferite medii IT”.

CA ARCserve r16 – protectie comprehensiva pentru infrastructura virtuala

Solutia CA ARCserve r16 Central Host-Based VM Backup ofera organizatiilor posibilitatea de a-si asigura infrastructura virtuala prin protectie bazata pe imagini, la nivel de host, pentru VMware vSphere™, precum si replicarea completa a sistemului si disponibilitate ridicata pentru Microsoft® Hyper-V™, VMware vSphere si Citrix® XenServer®. Prin furnizarea integrala de recuperare de tip bare-metal cat si failover complet pentru masinile virtuale, CA ARCserve r16 permite organizatiilor sa indeplineasca cele mai stricte SLA-uri de recuperare. Restaurarea aplicatiilor individuale si recuperarea granulara a fisierelor dorite poate fi realizata in cateva minute.

„Timpul de descarcare nu reprezinta o optiune in aceste timpuri competitive, in care viteza de business este tot ce conteaza”, afirma Eric Rockwell, Presedinte CentrexIT, San Diego. „Ne-am indrumat clientii de la Symantec la CA ARCserve dintr-o multitudine de motive, incluzand: functionalitatile incrementale, suportul pentru virtualizare ready-to-go, siguranta si capacitatile imbatabile de replicare ale CA ARCserve”, a mai adaugat Rockwell.

Cu noua solutie CA ARCserve r16 Central Virtual Standby, clientii isi pot programa conversia automata a recuperarii bazate pe imagini in formate VMware Virtual Disk sau Microsoft Virtual Hard Disk. Prin disponibilitatea acestor imagini de backup, considerate ca si masini virtuale, clientii isi pot grabi recuperarea datelor si a serviciilor.

„De la implementarea CA ARCserve ca si solutie primara de recuperare in caz de dezastru si pentru asigurarea disponibilitatii sistemelor esentiale de business in mediul nostru puternic virtualizat, ne-am redus timpul de recuperare de la mai mult de 3 zile la mai putin de 4 ore” afirma Prashanth Thirumlai, Manager de Infrastructura, Haskell Company. „Am gasit flexibilitatea, intuitivitatea, arhitectura centralizata si o raportare bogata din partea CA ARCserve r16, deosebit de valoroasa pe masura ce mediul nostru continua sa se complice”.

CA ARCserve r16 – Suport puternic pentru cloud

CA ARCserve r16 introduce un nivel comun pentru conectare cloud, pentru toate componentele de protectie a datelor, incluzand backup traditional de fisiere, imagini de disc, replicare si high-availability. Solutia ofera acces integrat la platformele de stocare cloud, permitand clientilor sa profite de servicii de cloud, publice si private cum ar fi: Amazon Web Services®, Microsoft Windows Azure™ si Eucalyptus, pentru scopuri cum ar fi transferul datelor in locatii secundare aflate la distanta, arhivare si failover.

In plus, CA ARCserve r16 permite clientilor sa folosesca Amazon Elastic Compute Cloud (EC2)™ ca infrastructura de recuperare, asigurandu-i ca sistemele pot fi functionale in timp util in cazul unor probleme de infrastructura. Aceasta tehnologie poate elimina costuri semnificative asociate cu achizitionarea de hardware redundant sau cu taxe de cloud computing.

De asemenea, CA ARCserve r16 permite furnizorilor de servicii si clientilor lor sa protejeze sistemele si datele atat la nivel local (rapid, pentru utilizatorul final sau administrator) cat si in cloud (pentru protejarea fisierelor de date critice pentru recupare in caz de dezastru).

„Bancile care se bazeaza pe serviciile noastre de protectie a datelor sunt supuse unui control strict de reglementare” afirma Terry Oehring, fondator si CEO, Solis Security, o companie specializata in solutii de securitate a informatiilor pentru institutii financiare. ”Prin valorificarea CA ARCserve, oferim clientilor nostri un mod convenabil de a face fata acestor provocari, prin acuratetea setarii tipului de informatii ce trebuiesc protejate si securizarea replicarii in afara cloud-ului”.

CA ARCserve r16 – Imbunatiri suplimentare pentru intregul set de solutii

Toate componentele majore ale CA ARCserve r16: ARCserve Backup, ARCserve D2D, ARCserve Replication si High Availability au imbunatatiri semnificative, inclusiv criptarea AES pentru asigurarea datelor, atat in transfer cat si in repaus si ofera o integrare mai stransa intre back-ul traditional si cel bazat pe imagini. In plus, CA ARCserve continua sa ofere backup integrat pe disc, banda sau cloud, management pentru resurse de storage, vizualizarea infrastructurii si deduplicare de date.

Informatii despre elementele aditionale de suport oferite de CA ARCserve r16, precum si testimonial ale diferitilor clienti pot fi vizualizare aici.

· Produsele CA ARCserve r16 sunt disponibila in reteaua de parteneri SCOP Computers.

Bucuresti, 13.09.2011

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *