Find your $100k business idea in 10 days and get the first clients fast

Cea mai nouă tendinţă în materie de ornamente se găsește în AFI Cotroceni, la Happy Christmas Market

AFI Cotroceni, cel mai mare mall din România, pune la dispoziție cel mai mare mix de opțiuni pentru cadourile perfecte de sărbători. Iar la Happy Christmas Market, fie că alegi decorațiuni, dulciuri, bijuterii, cosmetice sau gadgeturi, găsești daruri potrivite pentru toți cei dragi.

AFI Cotroceni, cel mai mare mall din România, găzduiește până pe 28 decembrie, Happy Christmas Market, târgul ce oferă o variată și rafinată selecție de cadouri de iarnă pentru întreaga familie.

Cea mai nouă tendinţă în materie de ornamente se găsește în AFI Cotroceni la Happy Christmas Market! Este vorba despre decorațiunile criogenate din licheni care rezistă o generație și fac concurență serioasă bradului de Crăciun.

Foarte căutate în acest an sunt și podoabele ecologice, globurile cu ghinde sau căsuţe din lemn, cât şi ornamentele personalizate.

Happy Christmas Market

Decorațiuni inedite, globuri pictate manual și realizate de artiști plastici, bijuterii unicat vintage, obiecte de artizanat, cosmetice naturale și lumânări parfumate, accesorii handmade realizate de creatori români inspirați sunt doar alte câteva opțiuni de cadouri.

Gadgeturile și jucăriile educative sunt perfecte pentru cei mici, dar și tricourile pictate manual cu mesaje de sărbători și motive tradiționale.

Nu au fost uitați nici cei mai pofticioși, care pot alege dulciuri artizanale cu arome de sărbători, măr și scorțișoară, dar și ceaiuri și cafele cu arome exotice.

De asemenea, AFI Cotroceni a pregătit clienților și un program special de sărbători. Astfel, pe 24 decembrie și 31 decembrie, centrul comercial va funcționa între 10:00-20:00. Pe 25 decembrie și 1 ianuarie, magazinele vor fi deschise de la ora 14:00 la 22:00, iar pe 26 decembrie și 2 ianuarie, clienții sunt așteptați în intervalul 10:00 – 22:00.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *