free download 78 travel guides written by experts

Cea mai noua librarie din reteaua Librarium s-a deschis in Sun Plaza Shopping Center

Sun Plaza Shopping Center găzduieşte din decembrie 2013 a şasea şi cea mai nouă librărie a Grupului Librarium – Librarium Sun Plaza. Astfel, cei ce vizitează centrul comercial au acum la dispoziţie un spaţiu primitor şi confortabil, de peste 300 de metri pătraţi, unde se pot relaxa căutând următorul roman sau film de care să se bucure.

Librarium Sun Plaza este prima librărie care îşi propune să creeze o comunitate proprie de cititori, să devină un spaţiu social, în care să poţi petrece timp de calitate alături de prieteni şi de cei care îţi împărtăşesc pasiunea. De asemenea, urmăreşte să schimbe percepţia publicului larg în privinţa culturii înalte, aducând mai aproape de acesta cărţi, filme şi muzică de foarte bună calitate şi, nu în ultimul rând, personalităţi ale domeniului cultural.

Un adevărat refugiu din agitaţia oraşului, noua librărie oferă o gamă largă de volume din diverse domenii, jucării, accesorii vestimentare sau pentru cărţi, CD-uri cu muzică, teatru radiofonic, audiobook-uri, DVD-uri cu filme sau documentare şi diverse tipuri de ceai sau de cafea, toate cu patină culturală. In plus, aici vor fi organizate lunar întâlniri şi evenimente inedite, în cadrul cărora vor fi dezbătute subiecte actuale, de interes pentru oricine îşi doreşte să-şi îmbogăţească cunoştinţele de cultură generală.

Nu în ultimul rând, Librarium Sun Plaza îi întâmpină pe cei mici cu un spaţiu de joacă şi explorări special amenajat pentru a le stimula imaginaţia şi cheful de distracţie.

Grupul Librarium cuprinde, alături de Librarium Sun Plaza, librăriile "Cartea de Nisip" din Timişoara, "Book Corner" din Cluj-Napoca,"Bastilia" din Bucureşti, "Librarium Palas" şi "Avant-Garde" din Iaşi.

Bucuresti, 09.12.2013
{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *