Find your $100k business idea in 10 days and get the first clients fast

Cea mai noua aparitie: „Sundao” de Jae-Sheen Yu

Titlu: SUNDAO. Respiratia daoista si practica vindecarii
Autor: JAE-SHEEN YU
Traducator: CAMELIA CIOBA
Format: 13 x 20 cm
Pagini: 240
ISBN: 978-973-111-283-1
Colectie: TERAPIA
Pret catalog: 25 RON
Pret vanzare: 21 RON

Sundao (Sun-do, Shinsundo, Kooksundo, Dahnhak) este o arta de vindecare traditonala daoista, o practica de pregatire a mintii si trupului pentru dezvoltare fizica, mentala si spirituala, o metoda care ne face capabili sa integram si sa armonizam întreaga noastra fiinta – minte, trup si spirit. Aceasta practica, ce are o istorie care dateaza de acum 9.700 de ani, combina o serie de pozitii fizice si metode de respiratie abdominala pentru a educa, echilibra si regla sistemul energetic intern al corpului (Ki/Qi). Aceasta practica a înflorit în Coreea antica în perioada celor Trei Regate (aproximativ 300-700 de ani i.Hr.).

Sundao consolideaza în corp energia Qi astfel încât toate bolile fizice, mentale si emotionale se pot vindeca. Mai mult, daca se practica regulat, sistemul imunitar devine mai puternic, facând fata oricaror viitoare amenintari. Ca program de antrenament regulat, Sundao poate îmbunatati sanatatea, poate regla somnul, poate duce la cresterea rezistentei, la un metabolism mai eficient si la un ten mai luminos. Sundao este o tehnica în care se lucreaza cu energia vietii pentru a îmbunatati sanatatea si armonia în trup, inima si spirit.

Cuprins

1. Introducere 9
2. Sundao şi Daoismul 15
3. Macrocosmos şi Microcosmos: Destinul şi corpul uman 21
4. Yin şi Yang, Teoria celor cinci elemente, Meridianele de acupunctură şi vindecarea 27
5. Teoria Respiraţiei din Danchun-ul inferior şi cultivarea energiei 39
6. Practicarea respiraţiei din Danchun-ul inferior 43
7. Respiraţie profundă şi concentrare mentală 47
8. Practica Sundao şi alchimia internă 53
9. Caracteristicile psiho-spirituale ale celor cinci elemente şi relaţia lor cu sistemul de meridiane 63
10. I Ching, Alchimia Daoistă şi cele douăsprezece meridiane 75
11. Canalele meridiane şi simptomele blocajelor energetice 89
12. Preceptele Sundao 227

JAE-SHEEN YU, cunoscut si sub numele spiritual de Jeong Mok, nume ce i-a fost dat de catre invatatorul sau, este unul dintre cei mai inovatori si dinamici instructori ai traditiei Sundao, un maestru invatator si vindecator nascut in Coreea de Sud. Dupa ce s-a stabilit in SUA in 1998, a deschis centre in California si Arizona. In prezent, este director al programului Sundao USA.

Jae-Sheen Yu calatoreste in toata lumea, oferind seminarii de meditatie, sesiuni de vindecare, circuite de studiu si programe de retreat in Asia, Europa, Rusia si SUA, pentru adulti, copii si diferite organizatii. Prin munca sa, el a indrumat si ajutat mii de oameni in procesul lor de dezvoltare si transformare spirituala, pentru ca acestia sa poata trai sanatosi si constienti.

Carti de acelasi autor:
1. "SUNDAO. Respiratia daoista si practica vindecarii " (Autor: JAE-SHEEN YU ; Colectie: TERAPIA ; Pret de catalog: 25 RON ; Pret de vanzare: 21 RON)

Din aceeasi colectie va recomandam:

Bucuresti, 28.06.2012

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *