Find your $100k business idea in 10 days and get the first clients fast

Cea mai mare competiție de gaming din mediul universitar, susținută de PC Garage

PC Garage, magazinul online cu cea mai mare comunitate de gameri și entuziaști în PC hardware, este sponsor principal al LSE LANParty v15. Compania a devenit un susținător tradițional al acestui eveniment, care adună sute de pasionați de gaming.

Cea mai nouă ediție se va desfășura pe 23 aprilie și va fi găzduită în Rectoratul Universității Politehnica București. Sunt așteptați peste 1.500 de vizitatori, gameri și pasionați de tot ceea ce înseamnă lumea PC-urilor, iar evenimentul începe oficial la ora 10:00. Va continua însă până a doua zi, în zori.


LSE LANParty este cel de-al treilea cel mai important eveniment de gaming din România, după Dreamhack și Comic Con. Totuși, spre deosebire de celelalte două, acesta este orientat mai mult spre universul studenților, având rădăcini în maratoanele de gaming pe care aceștia le practică la cămin sau în săli dedicate. La ediția din acest an, competițiile oficiale sunt cele de DotA 2(5v5), LoL(5v5), CS:GO(5v5), HearthStone şi FIFA16. Înscrierile pentru acestea s-au derulat pe pagina oficială a LANParty.

PC Garage va fi prezent cu un stand în care vor fi organizate mai multe concursuri prin care vor fi răsplătiți cei mai îndemânatici gameri. De asemenea, PC Garage va organiza o tombolă cu premii și norocoșii vor putea câștiga unele dintre cele mai noi și mai populare jocuri video și periferice de gaming.


Pagina oficiala a evenimentului este disponibilă aici, iar cei interesaţi sunt invitaţi să verifice şi evenimentul de pe Facebook.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *