Find your $100k business idea in 10 days and get the first clients fast

Cea mai așteptată colaborare McDonald’s – The BTS Meal este aici

Începând de astăzi, clienții McDonald’s se pot bucura de produsele preferate ale celei mai iconice grupuri muzicale ale secolului 21.

Pentru toți cei care așteptau cu nerăbdare momentul în care se vor putea bucura de The BTS Meal în restaurantele McDonald’s din România, numărătoarea inversă a luat sfârșit! Meniul preferat al grupului BTS, care include o porție de 9 Chicken McNuggets®, o porție mare de cartofi prăjiți, o băutură Coca-Cola® mare și sosurile Sweet Chili și Cajun, inspirate de rețete populare din restaurantele McDonald’s din Coreea de Sud, este, începând de astăzi*, disponibil în toate restaurantele McDonald’s din țară.

 McDonald’s BTS Meal Romania

 

„Atât noi la McDonald’s, cât și clienții noștri așteptăm cu nerăbdare plasarea primei comenzi The BTS Meal și suntem foarte fericiți că se întâmplă. Este o dublă bucurie: să facem parte din această colaborare la nivel internațional și să aducem clienții noștri și mai aproape de formația lor preferată cu un meniu personalizat chiar de artiștii formației BTS,” a spus Irina Angelescu, Marketing Director Premier Restaurants România.

Clienții din România se vor putea bucura de produsele preferate ale trupei în restaurantele din toată țara până pe 8 iulie, inclusiv la McDrive sau prin McDelivery. The BTS Meal este prima colaborare de acest fel disponibilă în aproape 50 de țări din întreaga lume.

Mai multe informații: https://www.mcdonalds.ro/the-BTS-meal

*Meniul este disponibil în toate restaurantele din România în perioada 11 iunie – 8 iulie, în limita stocului disponibil.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *