Find your $100k business idea in 10 days and get the first clients fast

Cea de a-IV-a editie a Festivalului International de Film NexT

aduce în faţa spectatorilor peste 100 de filme

In perioada 13 – 18 aprilie, in Bucuresti, va avea loc cea de-a patra editie a Festivalului Internaţional de Film NexT. O ediţie pe cât de spectaculoasă, pe atât de bogată în filme, invitaţi importaţi din domeniu, evenimente, seminarii sau secţiuni nou-nouţe.

Peste 100 de filme vor da întâlnire publicului bucureştean în Cinema Scala si Cinema Eforie. Iubitorii de scurt si mediu metraj vor putea gusta o mulţime de stiluri şi genuri cinematografice, încadrate în programul NexT în secţiuni consacrate deja precum Competiţie, Festival Friends, Countries in Focus, Festival Cities, Semaine de la Critique sau într-o serie de noi evenimente şi secţiuni speciale precum NexT Kids (un program dedicat copiilor care combină într-un mod ingenios jocul cu cinema-ul), Shorts Up sau Short Matters! European Film Academy Short Film Nominees 2009 on Tour (un program format în exclusivitate din scurt metraje nominalizate la Premiile Academiei Europene de Film).

Perioada de pre-sale pentru Festivalul International de Film Next este în desfăşurare până pe 12 aprilie exclusiv în reţeaua TickeFan. În această perioadă, cei mai împătimiţi fani ai Festivalului îşi pot achiziţiona două tipuri de permise de intrare, la un preţ mult mai mic decât cel al unui abonament normal. Festival pass-ul costă 150 de RON şi permite accesul la oricare dintre proiecţiile desfăşurate în cadrul festivalului.

Biletele se pot achiziţiona online de pe www.ticketfan.ro  şi din magazinele Flanco. După această perioadă de pre-sale, biletele se vor putea achiziţiona exclusiv de la Cinema Scala şi Cinemateca Eforie.

Bucuresti, 31.03.2010

{mosloadposition user9} {mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *