free download 78 travel guides written by experts

Ce vedeta a momentului il rapune sentimental pe Horia Brenciu?

Micuța Nicole Cherry se transformă în Indila și cântă hitul acesteia, “Derniere Danse”, sâmbătă, 5 aprilie, de la ora 20.30, la “Te cunosc de undeva!”. “Îmi plac foarte mult piesa și artista. Cu toate astea, mi-a fost greu să intru în pielea personajului”, spune Nicole. Jurații însă se întrec în laude la adresa micuței artiste.

“Dragă Indila, m-ai răpus sentimental!”, îi mărturisește Horia Brenciu, invitat special pentru a doua oară, în juriu, la “Te cunosc de undeva!” “Draga mea, crede-mă pe cuvânt că nu mi s-a furnicat pielea prea des la „Te cunosc de undeva!”, în calitate de jurat mai mult m-am distrat. De data asta, am simțit o profunzime fantastică, o sensibilitate pe care ai știut s-o exprimi, tu ești născută artistă! Te prinde al naibii de bine rolul ăsta, cred că este cel mai bun rol al tău”, îi spune și Pepe. “Eu zic să vină machiajul, pentru că și tu m-ai făcut să plâng”, adaugă și Andrei Aradits, președintele juriului.

Cum apreciază Monica Anghel prestația vocală a lui Nicole Cherry, vedeți sâmbătă, 5 aprilie, de la ora 20.30, la “Te cunosc de undeva!”

Bucuresti, 02.04.2014
{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *