free download 78 travel guides written by experts

Ce vede copilul care se plimba pe un zmeu? Ce vede copilul care se plimba pe un zmeu?

SOS Satele Copiilor Romania va invita la evenimentele dedicate copiilor din proiectele asociatiei din Bucuresti, Cisnadie (judetul Sibiu) si Hemeius (judetul Bacau) cu ocazia zilei de 1 iunie.

Daca sunteti copilul pe care zmeul il poarta la Cisnadie, veti vedea, in Satul copiilor, concursuri, intreceri sportive (fobal,basket,tenis), discoteca in aer liber. Aici vor fi prezenti peste 100 de copii din asociatie, insa si din comunitatea invecinata.

Copilul pe zmeu ajunge la Hemeius si vede:  un numar de 100 de copii impartiti in 4 grupe. Aceste grupe vor avea de facut o poveste, insa prin trecerea unor obstacole (jocuri de mima, ghicirea personajelor dupa indicii, ping-pong, stafete, labirinturi, obiecte magice din poveste, colajece sa formeze la final povestile in imagini.

Daca vantul il poarta pe copilas la Bucuresti el este invitat la Carnavalul Povestilor. Aici trei gradinite invitate de Gradinita SOS si SOS Masina cu Jucarii vor  defila in costume de personaje din poveste vor dansa si canta, dar vor si incanta, se vor prinde in jocuri tipice varstei lor. Asteptam mai mult de 100 de copii.

Mai multe detalii despre locurile unde zmeul il poarta pe copilas de ziua lui, gasiti pe www.sos-satelecopiilor.ro.

Va asteptam sa aflati ce a invatat copilul dupa aceasta calatorie !

SOS  Satele Copiilor este o organizatie neguvernamentala ce ocroteste anual peste 15 .000 de copii in dificultate – copii fara familie sau care nu mai pot fi ingrijiti, din diferite motive, de proprii parinti – intr-un mediu familial pana cand devin tineri independenti si autonomi.   
Asociatia desfasoara de 19 ani in Romania si de 60 de ani in lume proiecte sociale.

In Romania exista 14 proiecte ale asociatiei, cel de-al 15-lea urmand a-si deschide portile la Bacau anul acesta.


Bucuresti, 27.05.2009

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *