free download 78 travel guides written by experts

Ce urmeaza la sase luni dupa schimbarile dramatice din sezonul 3 al serialului “Haven”?

Aflați urmărind sezonul 4, în premieră din 26 iunie, numai la Diva Universal

Sezonul 4 al serialului Haven, care debutează, în premieră, cu două episoade difuzate joi, 26 iunie, de la ora 21:00, numai la Diva Universal, continuă firul poveștii la șase luni de la derularea evenimentelor din sezonul 3.

În noul sezon al serialului SF de mare succes, inspirat de nuvela lui Stephen King, The Colorado Kid, “Năpastele” încă reprezintă un pericol foarte mare. În plus, după ce Audrey Parker (Emily Rose) reapare, cu toții se întreabă dacă mai este aceeaşi persoană de odinioară. Şi care să fie oare legătura dintre ea şi William (Colin Ferguson), un necunoscut misterios? Duke (Eric Balfour), la fel ca şi telespectatorii, este aruncat în acest nou viitor complet nepregătit şi, ca atare, poate deveni o bună călăuză pentru public, în această perioadă în care orăşelul Haven trece prin vremuri tulburi, din cauza “Năpastelor”.

În continuare, atunci când oamenii încep să se transforme brusc în piatră şi între victime nu există nicio legătură reală, Nathan, Duke şi Lexie se trezesc într-o cursă contra-cronometru pentru a descoperi „Năpasta” vinovată pentru toate acestea.

Serialul SF Haven, al cărui scenariu are la bază nuvela The Colorado Kid, scrisă de cunoscutul autor Stephen King, urmărește povestea agentei FBI Audrey Parker, care se stabilește în micul oraș Haven, Maine. Aici, Audrey descoperă o mulțime de secrete bine ascunse, iar dezlegarea misterelor din Haven este și cheia descoperirii trecutului său întunecat.

Cel de al patrulea sezon al serialului Haven începe cu două episoade difuzate joi, 26 iunie, începând cu ora 21:00, în premieră la Diva Universal. În fiecare joi, de la orele 21:00 și respectiv 22:00, vor fi difuzate câte două episoade.

Bucuresti, 04.06.2014
{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *