metalshow

Ce trebuie sa stim cand alegem un loc de joaca?

În ultimii ani, locurile de joacă  au devenit atât un mod de a îi distra pe cei mici cât și o necesitate pentru părinții ocupați. Cine nu își dorește un loc unde copilul se poate zbengui fericit, în timp ce părinții își fac cumpărăturile liniștiți? Atât iarna când vremea este neprietenoasă cât și vara când temperaturile sunt prea ridicate, cei mici se pot juca fericiți în incintă unui loc de joacă.  Desigur, atunci când alegem un loc de joaca pentru copilul nostru, trebuie să avem în vedere următoarele aspecte: 

 •      Personalul să fie calificat să aibă griji de copii și să aibă analizele verificate periodic. înainte de a îl lasă pe cel mic la joacă, poți cere să discuți cu managerul care îți va oferi detaliile în această privință.  •      Copiii să fie supravegheați pentru a se evita accidentele. Unele locuri de joacă nu permit accesul părinților în incinta locului de joacă. De aceea, trebuie să fii sigur că există personal disponibil pentru supraveghere, mai ales dacă cel mic are sub vârstă de patru ani.
 •      Curățenia locului de joacă reprezintă un alt criteriu care te poate ajuta să decizi dacă îți poți lasă copilul la joacă. Spațiul trebuie dezinfectat zilnic cu soluții sigure pentru copii. în caz contrar, riști să îți lași copilul într-un focar de infecție.
 •      Asigură-te că cel mic are mereu apa la dispoziție. Copiii au tendința să alerge în locurile de joacă și să uite să bea apa, ceea ce duce la deshidratare.


copil la locul de joaca, fotografie de / Shutterstock

 
 Locul de joacă MateiFunClub te asigură că îndeplinește toate condițiile necesare astfel încât, cei mici să se poată distra  în siguranță de fiecare când  îi trec pragul.

 Bucuresti, 16.09.2015

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *