Find your $100k business idea in 10 days and get the first clients fast

Ce te-a adus aici nu te va duce mai departe

Cum obtin oamenii de succes si mai mult succes de Marshall Goldsmith

Marshall Goldsmith puncteaza cu precizie in cartea Ce te-a adus aici nu te va duce mai departe, 20 de comportamente deficitare care suprima multe din carierele managerilor si nu numai, precum si obiectivele personale precum o avea o casnicie reusita sau a fi un bun parinte.  

Lumea corporatiilor este intesata de manageri, femei si barbati, care au muncit din greu, ani la rand, pentru a ajunge la nivelurile superioare de management. Sunt persoane inteligente, talentate si carismatice. Insa doar foarte putini dintre ei vor atinge apogeul in cariera. Toate diplomele si MBA-urile din lume nu va vor garanta succesul profesional, atata timp cat sunteti niste persoane cu un comportament negativ, abilitatile voastre de comunicare sunt extrem de slabe si nu va recunoasteti niciodata greselile, spune mentorul managerilor Marshall Goldsmith, autorul cartii.

Ati muncit din greu pentru cariera dumneavoastra, iar acum rezultatele eforturilor se arata. Va descurcati excelent in profesia voastra. Dar ceva sta in calea ascensiunii voastre catre varf. Acel ceva este foarte probabil unul din „neinsemnatele” voastre comportamente negative. Poate un mic defect – un comportament pe care abia daca il constientizati – este singurul lucru care va tine departe de locul unde doriti sa ajungeti. S-ar putea ca exact acel comportament caruia voi credeti ca ii datorati locul unde va aflati acum, sa fie cel care va impiedica sa mergeti mai departe.

Fie ca sunteti aproape de varf sau ca mai aveti ceva de urcat pana sa ajungeti acolo, aceasta carte va va servi ca ghid pentru a va ajuta sa eliminati orice dificultate sau disfunctionalitati si pentru a va directiona inspre locul unde doriti sa ajungeti.

Bucuresti, 20.05.2009

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *