free download 78 travel guides written by experts

Ce te-a adus aici nu te va duce mai departe

Marshal Goldsmith
Amsta publishing

Iata o lucrare care nu porneste de la momentul 0 in care se cauta succesul, ci se ocupa de o etapa ulterioara foarte importanta: ce faci dupa ce ai obtinut succes ca sa obtii si mai mult succes. O abordare interesanta, nu?

Cartea este structurata in patru sectiuni disctincte precedate de o sectiune de Multumiri si urmate de un capitol Incheiere si de o Anexa. Prima sectiune este cea in care se prezinta Problema legata de succes – In care invatam ca succesul nostru continuu ne impiedica adesea sa dobandim si mai mult succes.
A doua sectiune se ocupa de Cele douazeci de obiceiuri care ne impiedica sa evoluam – In care identificam cele mai suparatoare obiceiuri interpersonale care apar la locul de munca si cum sa ne dam seama care dintre ele se aplica in cazul nostru. A treia sectiune se ocupa de partea in care aflam Cum ne putem schimba in mai bine – In care invatam o metoda in sapte etape pentru a ne schimba relatiile interpersonale si pentru a face ca aceste schimbari sa fie unele permanente. In sfarsit a patra sectiune este cea in care aflam Cum sa identificam lucrurile pe care nu trebuie sa le mai facem – In care liderii invata cum sa aplice regulile schimbarii si ce nu trebuie sa mai faca de acum inainte.

Nu intamplator cartea are subtitlul Cum obtin oamenii de succes si mai mult succes. Autorul ne vorbeste despre el, metoda abordata de el “Instruiesc oamenii sa se comporte cu decenta la locul de munca – expunandu-i unui regim simplu, dar sever.” (p. 33) si apoi continua cu elementele importante care ii pot ajuta pe cei ce doresc sa aiba mai mult succes.

O lucrare despre care lideri si profesionisti in domeniul afacerilor au doar cuvinte de lauda. Daca lucrarea le merita – veti afla doar citind cartea. O carte insa interesanta ce va poate oferi o alta perspectiva asupra multor lucruri pe care le faceti sau idei despre lucruri pe care ar trebui sa le faceti pentru a avea mai mult succes.

Va invitam sa cititi aceasta carte si apoi sa ne trimiteti comentariul dumneavoastra cu privire la ea pe adresa loredana at prwave.ro si poate aparea pe site. {mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *