free download 78 travel guides written by experts

„Ce se intampla, doctore?” prezinta dietele campioanelor si sfaturile

antrenorului Octavian Bellu pentru parinti

Sâmbătă, de la ora 10:30

În această sâmbătă, de la ora 10:30, la „Ce se întâmplă, doctore?”, antrenorul lotului național de gimnastică feminină, Octavian Bellu, le vorbește telespectatorilor despre importanța sportului și a alimentației sănătoase în educația copiilor, precum și despre sacrificiile și satisfacțiile trăite de sportivi.

Încă din timpul săptămânii „Școala Altfel”, elevii au avut posibilitatea de a asista la antrenamentele lotului național de gimnastică feminină și de a lua contact cu acest sport care a adus României atâtea satisfacții și momente de glorie de-a lungul timpului. Există încă un interes ridicat pentru gimnastică, o dovadă în acest sens fiind programul național de căutare a viitoarelor campioane, în cadrul căruia 1.000 de fetițe deja au trecut de primele două etape de selecție. Urmează acum selecția la nivelul celor două cluburi fanion din România, Steaua și Dinamo.

La „Ce se întâmplă, doctore?”, Octavian Bellu atrage atenția asupra faptului că părinții trebuie să înțeleagă că sportul înseamnă sănătate și că este necesar să le inducă celor mici plăcerea pentru mișcare încă din primii ani ai copilăriei. De asemenea, în această ediție, antrenorul explică de ce crede că gimnastica este un sport deosebit, care implică multă muncă și disciplină, însă care le oferă sportivelor momente magice.

Discuția se va concentra și pe alimentația sănătoasă cu care trebuie obișnuiți copiii încă de la vârsta de șase ani. Gimnastele Larisa Iordache și Diana Bulimar le vor împărtăși telespectatorilor eforturile lor în materie de nutriție, precum și ce sfaturi au pentru viitoarele campioane ale României. Larisa povestește cât de greu i-a fost să țină diete având o mamă cofetar, iar Diana spune că a înteles de la o vârstă fragedă că alimentația sănătoasă stă la baza performanței.

În partea a doua a emisiunii, membrii trupei Radio Killer le vor dezvălui telespectatorilor secretele energiei lor debordante, care îi ajută să lanseze hit după hit. Echipa „Ce se întâmplă, doctore?” a aflat că Paul Damixie și Lee Heart își încarcă bateriile la karting. Este o activitate perfectă pentru cei pasionați de viteză și adrenalină, dar necesită, în același timp, atenție maximă pentru coordonarea pe pistă și respectarea unor reguli. De asemenea, cei doi artiști vorbesc despre eforturile de a avea o alimentație sănătoasă și chiar de a găti, în ciuda programului încărcat datorat concertelor.

Bucuresti, 06.06.2014
{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *