free download 78 travel guides written by experts

Ce sandale se poartă în vara 2018. Acestea sunt cele mai HOT tendințe ale sezonului

Vara este sezonul sandalelor. Colorate, cu talpă joasă sau cu toc, din piele naturală sau rafie, toate își găsesc locul și pot accesoriza cu succes orice ținută din această vară. Nu îți fie teamă să testezi modele și culori, nu ai cum să dai greș atunci când poți sandale de calitate.

Specialiștii Carolina Boix România, un nou brand de încălțăminte destinat în exclusivitate femeilor, oferă principalele tendințe ale verii 2018.

Sandale de tip gladiator

A fost o perioadă în care aceste sandale erau în tendințe. Iar în 2018 trendul revine. Marile case de modă aduc în prim plan sandale cu barete sau chiar cu sfori. Aceste sandale oferă un look îndrăzneț și pot fi purtate cu pantaloni scurți, salopete, rochii și fuste lejere.

Sandale de tip gladiator
Sandale de tip gladiator

Sandale albe

Sunt vedetele verii 2018. Designeri precum Louis Vuitton și Valentino au inclus în colecțiile lor pantofi și sandale albe, cu design îndrăzneț, perfect pentru vară. Trebuie să profiți și tu de acest trend și să-ți achiziționezi o pereche de sandale albe.

Sandale argintii

Argintiul este o culoare neutră care se potrivește atât cu outifit-uri casual, precum și cu modele futuriste și îndrăznețe. Chiar și o pereche de papuci argintii îți poate tranforma ținuta de cumpărături într-un look statement.

Saboți

Atunci când cauți eleganță, alege o pereche de saboți de vară. Aceste sandale amintesc de perioada anilor ’90 și îți acoperă piciorul mai mult, însă pot fi purtate până noaptea târziu, atunci când temperatura începe să scadă ușor.

Print-uri florale

Nu îți fie teamă de print-uri în acest sezon. Sandalele cu print floral sunt piesa de rezistență a unui outifit monocromatic. În plus, poți mixa fără probleme print-uri diferite. Print-ul floral poate fi combinat cu dungile pentru un look modern și șic.

Sandale cu printuri florale
Sandale cu printuri florale

Tocuri pătrate

Alege o înălțime medie și vei putea purta acest tip de sandale de dimineața până seara. Alege o variantă cu bretele pe gleznă pentru un plus de stabilitate.

Modele de vară cu platformă

Da, este vorba despre celebrele sandale cu platformă de rafie și culori aprinse, perfecte pentru vara la mare. Nu se demodează niciodată și pot fi combinate cu succes cu toate ținutele lejere pe care le ai în garderobă.

“La final, cel mai important este ca sandalele să fie comode și realizate din materiale de calitate.”, susțin specialiștii Carolina Boix România.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *