Find your $100k business idea in 10 days and get the first clients fast

„Ce poti face cu doua cuvinte”, volum coordonat de Liviu Papadima – acum, la Editura Arthur

Ce poţi face cu două cuvinte

Volum coordonat de Liviu Papadima

„Cum se fac poveştile?

Din cuvinte, cum altcumva?! Bine-bine, dar din cuvinte se mai face şi tema pentru acasă la chimie, şi cartea de bucate a mamei – chit că mai are şi poze – şi nota de plată la telefon – aoleu, aia are şi cifre! Ce se pune în cuvinte, ca să iasă din ele poveste?

Zău dacă ştiu. Le-ar trebui, cred, ceva care să le încălzească şi să le înmoaie un pic. De unul singur, un cuvânt e morocănos şi ursuz. Se uită la tine ponciş şi-ţi mârâie înfundat: «Eu atât am avut de zis!»

Şi când sunt mai multe laolaltă?

Vezi, aici se încurcă treaba. Dacă le-nşiri ca soldăţeii la paradă sau dacă te strădui să-l pui pe fiecare la locul lui, ca elevii care-şi ştiu fiecare locul în bancă, or să se bucure, ce-i drept, de vecinătate şi-o să le mai treacă mofluzeala. S-ar putea chiar să-ţi zâmbească, ca vânzătorul de la dugheana din colţ, care te întreabă întotdeauna după ce îţi dă ce ai cerut: «Mai doriţi şi altceva?» Să nu te-apuci însă, cu niciun chip, să le răspunzi că habar n-ai ce vrei! Dacă vrei o poveste, dacă vrei ceea ce nu ştii şi nu poţi şti că vrei, lasă-le mai bine să spună ele ce au de spus.”
Liviu Papadima

Au scris pentru voi:
Adina Popescu, Simona Popescu, Dan Sociu, Dan Stanciu, Grete Tartler, Florin Bican, Florin Dumitrescu, Matei Florian, Laura Grünberg, Ioana Nicolaie, Robert Şerban, Vlad Zografi, George Ardeleanu, Fanny Chartres, Adela Greceanu, Călin-Andrei Mihăilescu, Radu Paraschivescu, Doina Ruşti.

168 p, 165×220, paperback
Colecţie coordonată de Florentina Sâmihăian
Ilustraţii de Irina Dobrescu
ISBN: 978-606-8044-04-0
Preţ: 35 lei

Concurs: Locuieşte în poveste!

Cel mai mare concurs pentru copii:
1. Scriere creativă
2. Ilustraţie
Cel mai mare premiu: 20 de copii pot fi publicaţi la Editura ARTHUR!

Îţi place să scrii şi să desenezi?

Atunci participă la concursul Locuieşte în poveste! pentru a fi chiar tu unul dintre tinerii autori sau ilustratori care vor fi publicaţi în antologia Ce poţi face cu două cuvinte – Secţiunea Junior (apariţie: toamna 2012).

Ce trebuie să faci pentru a participa?

Nu e deloc complicat! Pentru fiecare exemplar cumpărat din volumul Ce poţi face cu două cuvinte vei primi două coduri unice de participare. Trimite-ne un mail la adresa douacuvinte@editura-art.ro sau la C.P. 22, O.P. 84, sector 6, Bucureşti cu o copie a bonului fiscal primit la achiziţionarea volumului Ce poţi face cu două cuvinte, iar noi îţi vom trimite cele două coduri.

Pentru a te înscrie la concurs, intră pe site-ul www.editura-art.ro/douacuvinte, introdu codul de participare, datele tale de contact şi eşti înregistrat! La înregistrare vei primi instrucţiuni despre cuvintele pe care trebuie să le foloseşti în textul tău (pentru secţiunea Scriere creativă), respectiv despre textul pe care trebuie să îl ilustrezi (pentru secţiunea Ilustraţie).

Condiţii de participare:
– pentru a participa la concurs trebuie să ai între 9 şi 16 ani

Regulamentul integral al concursului poate fi găsit pe:
//www.editura-art.ro/douacuvinte/regulament.

În aceeaşi colecţie a mai apărut:

Care-i faza cu cititul?
Volum coordonat de Liviu Papadima
192 p, 165×220, paperback
Colecţie coordonată de Florentina Sâmihăian
Ilustraţii de Irina Dobrescu
ISBN: 978-973-889889-9
Preţ: 34,9 lei

Bucuresti, 09.04.2012

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *